понеділок, 9 грудня 2013 р.

І ще зірочки :)

Привіт, сонечка! Здається, я не показувала ще вам ось такі зірочки :))



А ще ми вчора поставили ялинку! Ага, самій не віриться! Ще такого не було :)) Піддалися всеохоплюючому Духу Різдва, який все більше набирає оборотів. У декількох наших сусідів у вікнах вже з тиждень світяться ялиночки, а ми що, гірші?!! :)) А ще, наперекір моїм побоюванням, тут продаються просто фантастичні живі ялинки. Навіть мій не схильний до сентиментальності чоловік не зміг пройти повз і сам запропонував купити її вже. Ну так, не дешево, але й в Києві ми ще минулого року купували зелену красуню за 200 грн - і була вона такою собі, дуже "не дуже". А тут ялиночки якихось спеціальних сортів - дуууже пишні, густенькі, як намальовані! Вона потішить нас ще до від'їзду в Україну і, сподіваюся, дочекається в гарному стані нашого повернення! Ще не сфотографувала, але в наступному пості обов'язково покажу вам нашу красу!

Ну все побігла готуватися! Завтра маємо День народження нашого карапуза і гостей з України! Юху!
Гарного вам тижня!

3 коментарі:

  1. молодці! а ми тримаємося, ще не ставили))))
    тут (я думаю у нас як і у вас) ялинки преціальних сортів, для дому, таки пишні, як ти кажеш, гарненькі, густенькі, голочки в них не обсипаються від тепла, що чудово, але з одним недоліком - вони не пахнуть!!!!! :-( чекаємо фото вашоï красуні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, Таню, напевно тут такі ж самі, як і у вас ялиночки! Але знаєш, наша пахне! Я сама дивуюся, ось уже 2 тижні стоїть, а вона ще пахне!

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.