понеділок, 24 березня 2014 р.

Шухлядка

Привіт, любі! 
Сподіваюся, ви ще не зовсім піддалися весняній спокусі теплим сонечком і все ж іноді заглядаєте у свої блоги! Знаю, що в Україну прийшло тепло і гарна погода - хоч щось добре нарешті до нас прийшло! А тут  ще досить холодно, можна сказати, так, як і всю зиму. От тільки тюльпани та іриси на вікні створюють весняний настрій.
Сьогодні покажу вам коробочку-шухлядку, яку робила на подарунок. Точніше, як додаток до маленького ювелірного подарунка. Люблю такі коробочки - робляться досить швидко  і виглядають ефектно. Правда, цього разу трохи прорахувалася - завеликі "поля" зробила. Наступного разу треба бути уважнішою :) 





Здається, все зрозуміло і без слів. Бо щось важко мені сьогодні писати. Вже два тижні не можемо з Орестом вибратися з якогось дивного застудо-вірусу. До всіх його "задоволень" вчора додався ще й головний біль, який, як не дивно, після ночі не те що не минув, а тільки посилився :( - щось нове, коротше. 
Тому бажаю вам не хворіти і берегти себе!
Обіймаю! Вдалого вам тижня!


5 коментарів:

  1. така краса!!!!!!! виздоровлюйте скоріше!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. здоров"ячка вам багато-багацько-і ще більше!!! шухлядка такая файнюцька.....п.с. кинь ссилочку на МК ))) будьласочка...цікаво же ж..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надійко!
      Та я не маю якогось конкретного МК. Як знайду щось схоже, то скину тобі!

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.