вівторок, 14 лютого 2012 р.

От така валентинка!

Привіт, мої любі! Як ви ? Святкуєте?  Знаю, що багато з вас - так! Тому вітаю вас і бажаю, щоб ваші почуття завжди були щирими, палкими, свідомими, а головне - ВЗАЄМНИМИ!
Сьогодні напевно прийшла моя черга дивувати :) Ви помітили, що останнім часом блого-простір захопила хвиля стімпанково-брутальних робіт. Отож вона догнала (але поки не накрила :) і мене! Напевно просто кожна людина, наскільки б рожевою і пухнастою вона не була в душі, повинна часом висловити те інше, що все-одно кожен з нас час-від-часу відчуває\уявляє\помічає. 
Загалом моя сьогоднішня робота - це валентинка для мого коханого чоловіка. А він у мене зовсім не "рожевий і пухнастий" :), хоча й не скажу, що він якийсь "грубий мужлан" :) Просто справжній чоловік з хорошим смаком і відчуттям стилю, а ще любитель в міру оригінальних і невичурних речей (і ще стільки всього любитель, що не вистачить і 10 сторінок, щоб описати!), але противник всякого кітчу і надмірності! Хотіла його здивувати, бо знаю, що він вже звик до моїх рожевих-трояндочково-кружевних листівочок і напевно чекає від мене сьогодні саме цього! Але ми не шукаємо простих шляхів! :) Тому ця листівка продумувалася довго наперед і саме для НЬОГО! Звичайно, це не стімпанк, бо в мене просто немає жодних матеріалів, які б відповідали цьому стилю. Навіть не знайшлося з чого виколупати бодай одну шестерню :))) Але вигляд однозначно чоловічий і неглазурований, чого власне мені і хотілося досягти! Знаєте, в результаті мені навіть сподобалося таке робити і сподобався сам (вибачте за тафтологію) результат. Ще трошки, і напевно полюблю я Тіма Хольца з усіма його (незрозумілими мені донедавна) прибамбасами :)


  Всерединці - червоне гаряче серце - а як же без нього, особливо справжньому чоловікові!



Цей папірець з цеглинками мені колись прислала Мар'янка зі штампиком, який я виграла! Тепер буду думати, де взяти ще такий схожий! Загалом я його трохи домалювала, доштампувала, понадрізала і вийшла моя "кам'яна стіна".
Ще разок похвалюся вам іменним штампиком, бо нарешті вдалося мені отримати хороший відтиск :)

А взагалі листівка за скетчем від блогу "Свободное творчество" Сподіваюся, дівчата не образяться за таке брутальне трактування цього чудового скетчу :)


9 коментарів:

  1. Оль, супер!!!! я просто не маю слів! вона крутецька, ось, що я скажу!) і така стильна, дійсно не соплива, а така чоловіча! молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  2. неймовірна валентинка! пречудова! дуже гарна ідея з палким сердечком, що ховається за брутальною скоринкою.
    і дякую, що надихнулася скетчем від "СТ")

    ВідповістиВидалити
  3. Круто! Спасибо за участие в задании от блога Свободное творчество

    ВідповістиВидалити
  4. Чудовий блог і красиві роботи, з радістю стаю ПЧ, будемо дружити!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую, Марічко, за гарні слова! Звісно, будемо дружити!!! (на жаль, блогер чомусь не відображає тебе як ПЧ :(

      Видалити
  5. І валентинка супер, така цікава і не звичайна, дуже подобається!!!!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.