вівторок, 7 лютого 2012 р.

Мої трояндочки\ My Handmade Roses

Привітик! Хочу показати вам моє триденне творіння :))) Кілька місяців тому побачила в блозі Мар'янки її чудесні саморобні квіти і загорілась бажанням самій зробити щось схоже. Ну й довга це робота, скажу я вам! Здається, все просто і зрозуміло, але чи то клей у мене погано клеїть, чи руки не так ростуть ... :)) одним словом, першу квітку я робила півдня. А потім вже пішло трохи швидше. Я зрозуміла, що зручніше робити кілька квіток зараз, бо поки сохне від клею одна, можна готувати інші. А робила я їх за МК від Astoria. В її блозі стільки краси можна знайти! Загляньте і ви! 


Біда, що для таких квіток прости кольоровий офісний папір не підходить. Треба, щоб щільність була вища від 100г\м2. А з нормальним кольоровим двостороннім папером у нас взагалі проблема. Є, звісно, в спеціальних магазинах, але 10 грн за А4 трохи дорогувато, по-моєму. А де ви знаходите такий папір?

14 коментарів:

  1. Яка краса!!!!!!!! Надзвичайні трояндочки!!! Умнічка яка!! А фото - шикарне!!!!!! Я купую папір щільністю 130 грам за 50 коп ( лист А4). Хочеш, можу тобі переслати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, дякую! Мені до твоїх квіточок все одно ще багато вчитися! А за посилання, де береш папірчик, буду дуже вдячна!

      Видалити
    2. Ти що, перестань, я так само вчуся!!! Я купую в магазині, у Льовові :) Якщо тобі треба, я вишлю поштою!!!

      Видалити
    3. Я ще маю трошки паперу, який купувала за кордоном, але коли він закінчиться і я не знайду тут дешевшого, то проситиму тебе переслати! Дуже дякую за пропозицію!!!

      Видалити
  2. ого , яка краса!!!!! до такої роботи треба мати терпіння і золоті ручки!!! умнічка, що зробила ці трояндочки! вони дууже кльові!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Мар"янко! Та ручки зовсім звичайні, а терпіння, як виявилося, і справді трохи треба :) !

      Видалити
  3. Чарівні квіти! А я все не наважуюсь за таке діло сісти, тому захоплююсь відважними людьми, які це роблять!

    ВідповістиВидалити
  4. дуже гарні троянди! в мене такі не вийшли) ти молодець! А про папір - то зайди в магазини типу "Лавка художника", або в більш-менш чималі канцтовари і запитай папір для пастелі. Він зазвичай біля 130 г/м і кольорова гамм вражаюча! тільки в Мар"яни якийсь гетьдешевий у нас в сусідньому містечку щось від 1 грн. з копійками до 3.

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую, Людочка! Папір для пастелі занадто щільний (у мене є такий, він дійсно класний і гарний вибір кольорів), він десь 160 г\м2. Буду ще шукати!

    ВідповістиВидалити
  6. он воно як)) а я думаю, чому не вийшло))) защільний папірчик, виявляється)
    Оль, а ти в Августі дивилася? там величезний вибір паперу. На Голосіївській площі вони розташовані. Легко знайти.
    ось посилання http://www.avgust.ua/ru/kiev#

    ВідповістиВидалити
  7. Напевно тому не вийшло :)
    Ухти! Класний магазин! Я його не знала! Дякую дуже за посилання!!!

    ВідповістиВидалити
  8. на здоров"я))))) твори, дивуй, радуй)))

    ВідповістиВидалити
  9. Розочки ні чого так.Але можна краще і бумага є в любому магазині з канцтоварами (дочитай до кінця)))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????????????????????????????????************************************************************************************************************************************************89((((((((((((((((((((((((((*****************************)))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::хоча рози дуже гарні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????????????????????????????????????????????????????????????**********************************************************************************************************************************8((((((((((((((((((((((((((((((((*):::::::::::::::::::::::::::::::()*())*(())(())()(*(_))(**()(*()(*())()(**()(*)(*)(*)(8)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*()*((*)(*)(*)(*)(*)(*)(*()_)()(ну ладно дуже гарно((((((((((((((((((((((((((((((((((("""""""""""""""""""""""№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;%%%%%%%%%%%%%::::::::::::::::::::::::::::???????????????????????????????????????????????????????????????????***(((





















































    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.