неділю, 19 січня 2014 р.

Свята-свята, та й по святах

Доброго вам святкового надвечір'я, мої любі! От і прийшов останній Святвечір в цьому році, а післязавтра Івана Предтечі - забере всі свята на плечі :) У нас сьогодні була справжня українсько-ірландська кутя з таким же узваром і варениками :) Можна, виявляється, і тут жити по-нашому :)) А ви готували сьогодні кутю? 
Але я до вас сьогодні вже зовсім з іншою темою. Бо чим, як не майбутніми святами живе людина?!! І наступне "соціально-побутове" у нас ... так-так, червоносердечне Валентинівське. Трохи скептична я, знаєте, до цього свята, і кожного року про це пишу. Але потім-таки "накромсаю" в останній момент тих сердечок, поприкрашаю чоловікові тарілочку і чашечку... Ну а що, може і йому свята хочеться ?!! :) Так от, цього року я заздалегідь. А підігнало мене нове завдання у наших ЗДД - "Романтичний вечір" - робимо будь-який елемент(и) дизайну святкового стола (не залежно від того, чи у вас такий намічається:), вкладаємо в нього всі свої найгарячіші почуття і ховаємо гарненько від своєї половинки аж до 14-го лютого (маю на увазі декор, а не почуття:)!  У мене вийшло щось таке натурально-рустікальне: кільце для серветки та підсвічник з келиха. І зауважте, обійшлося якось без червоних сердечок :)



Запрошую вас приєднатися до нашого завдання і показати, наскільки креативним та неординарним у вашому розумінні може бути це свято!


Чарівних вам днів!
Неймовірно приємно, що зазирнули в гості!

4 коментарі:

  1. а я ніколи не оформляю стіл, просто готую вечерю і все. А подарунок купуємо один на двох, минулого року хлібопіч купили :)))
    Гарно у тебе вийшло, може і я цього року спробую :)))

    І запрошую до себе на обмінний ПІФ, якщо бажаєш ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!
      Ви молодці! Треба й собі таку практику спільних подарунків завести :)
      Дякую за запрошення! Загляну!

      Видалити
  2. Для мене теж це дещо штучне свято) Але я останнім часом дивлюсь на нього просто як на ще одну можливість нагадати про свої почуття і влаштувати свято)

    Дуже гарний декор! молодець)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Аньчик! Так, головне у всьому знайти свій власний позитив!

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.