вівторок, 27 листопада 2012 р.

Різдвяне панно. Шматок №2 і ЗАПИТАННЯ

Привіт-привіт, мої любі! Я не пропала. Просто у мене виникла маленька проблемка (хоча не така вже й маленька, судячи з наслідків). Я не можу завантажувати фото в блогер - пише, що використано ліміт місця на Пікасі. Напевно даремно я ніколи не зменшувала свої фото і виставляла їх в повному розмірі, але не видаляти ж їх тепер всі звідси :( Може хтось знає, як з цим боротися? Буду ДУУУУУЖЕ вдячна за підказку!
Тепер можу виставити фото тільки в поганенькій якості (малесенького розміру). Але хоч так покажу вам другий шматочок панно, зроблений в рамках Новорічного Марафону в "Завданнях для душі". Другий етап стартував ще в п'ятницю і цього разу обов'язковим елементом у нас є дзвіночок! Ну що за свята без дзвіночків? І на ялинці, і на вхідних дверях, і, звичайно, на Різдвяних зірках в руках колядничків! Так що швиденько приміряємо дзвіночки до наших робіт і гайда марафонити з "ЗДД"! :)))



Заходьте до нас подивитися, скільки красивих робіт створили наші дівчатка-дизайнери і неодмінно приєднуйтеся до компанії! :))
Гарного вам дня!


13 коментарів:

  1. Олю, я теж на днях мала таку ж проблему.Начитавшись порад дівчат, я зареєструвалася у "Гугл плюс" і в мене автоматично збільшилося місце для завантажень фотографій.Доречі, це мабуть, якась задумана "фішка"(чи заманювання людей до того гугла плюс, тому що кожен десятий блогер раптово стикнувся з цією проблемою.Думаю, це все задумано.Якщо не знайдеш іншого варіанту, спробуй такий.
    Я з цікавістю спостерігаю за твоїми панно-дуже вже мене заінтригував кінцевий результат.Бажаю успіху!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Ірчик, дякую за швидку відповідь! Я таке теж читала, але в мене давно є той Гугл+, принаймні я можу включати інших в свої кола і мене включають. Але ніякого місця мені не додало :( Чи там ще якось по-особливому треба зареєструватися?

    ВідповістиВидалити
  3. Тоді навіть не знаю, бо я реєструвалась десь тиждень тому.

    ВідповістиВидалити
  4. :-) привіт! Я до кого не зайду, одна і таж проблема:-) Я з нею теж стикалася. По-перше, я видалила через пікасу не потрібні фото. Інколи вони грузяться декілька раз,коли тупить нет! По-друге, почала зменшувати фотки до 72мег.пікселів у фотошопі,або зменшуй в пейнт. А по-третє, якщо взагалі не хочеш нічого видаляти, користуйся файлообмінниками та соц.мережами.Грузи туди фотки, а в блог вставляй посилання-УРЛ код. Це мене так наша Шеф навчила;-) Зрозуміло написала?

    ВідповістиВидалити
  5. Чудове панно!!!!І справді заінтригував кінцевий результат!!!
    Я теж почала користуватись таки методом,як написала Nata_Lu.
    Загружаю спочатку фото у контакти,потім нажимаючи праву кнопку миші,вибираю функцію. скопіювати url адресу,і закидаю в блогері!
    Так,і справді набагато краще і швидше!!!!І головне,ніяка пам"ять не використавуєься!!! Це мене Valentynka навчила)))))
    За останій тиждень вже у 3 блогах писали про цю проблему!!

    ВідповістиВидалити
  6. Ой, то справді якась пошесть із тими фотками! За цей тиждень ти мабуть уже 10 людина, яка стикнулася із цією проблемою! Мені вже страшно! Бо ми не задумуємося про це поки, це не припече нас самих))) Не знаю, що порадити, вибачай! Я, теж в гуглі+зареєстрована, але не розумію, що там і як! Все читаю через блогер, мені так зручніше...
    Панно у тебе має получитися фантастичне! Чекатиму наступного клаптика!

    ВідповістиВидалити
  7. Ой, дівчатонька, дуже дякую вам за поради! Для мен єдиним виходом поки є просто зменшувати розмір фоток до 2000*2000 пікселів приблизно (вичитала що для користувачів гугл+ такий ліміт) - ніколи не думала, що мої фотки такі великі :)
    Не люблю виставляти фотки в соцмережах перед тим, як опублікую пост в блозі, тому такий варіант мені не підходить :) Файлообмінниками щось не дуже вмію користуватися. А ще зроблю так, як Наталя радить - видалю непотрібні фотки з пікаси (от би тільки знайти як то зробити :)) Всім цьом-цьом і дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То можеш закрити альбом в соц мережі,і ніхто окрім тебе не буде бачити фото!

      Видалити
  8. Оля, говорять якщо по більшій стороні фото 800 пікселів, то Пікаса не враховує такий розмір, і місця вистачає набагато більше. А ще проплачують додатковий об`єм місця у Пікасі, але я не знаю як :(

    ВідповістиВидалити
  9. Ого! Скільки всього дізналася про Пікасу і Гугл! Та й справді, останнім часом ця проблема у багатьох - я теж кожного разу, коли завантажую фото, думаю, що мені зараз місця забракне, але поки все Ок.
    Якщо повидаляти фото з альбому в Пікасі, то вони позникають і в блозі. Тому там дуже ретельно треба дивитися.
    Гарненький шматочок з дзвіночком! ;)

    ВідповістиВидалити
  10. я теж люблю першу публікацію в блозі, а потім вже де інде. ТОму пару днів тому, коли стикнулася з точно такою ж проблемою, почала грузити через Радикал і вставляти тільки посилання на фото http://www.radikal.ru/ - Радикал інтуїтивно зрозумілий. Спробуй)

    ВідповістиВидалити
  11. Олюся, минулого року вже була така проблема в блогері...і теж десь в кінці року )) я думаю то має пройти час і все пройде ))
    а поки дійсно через радикал спробуй ;) я з Пікаси гружу в блог зразу))

    ВідповістиВидалити
  12. Дякую, мої золотенькі! Будемо викручуватися :)

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.