суботу, 31 грудня 2011 р.

З Новим Роком! \ Happy New Year!


Привіт, мої любі! Добігають останні години старого року і мені в такий час стає завжди якось трошки сумно. Починаю, як і всі, підбивати підсумки, рахувати всі маленькі і великі перемоги і поразки, "зводити баланс" :). Ну що ж, загалом рік видався спокійним і в своїй більшості радісним та позитивним. Починався якось повільно і розмірено, весною - чудовий місяць в Маастріхті, влітку - два незабутніх весілля другої сестрички (чоловікової:), а також нашого кума :); потім в серпні відбулась напевно найважливіша для нашої сім"ї подія цього року - ми нарешті переїхали у власну квартиру!!!; вересень - ще одна надзвичайна подія - я стала двічі тіткою двох найкрасивіших у світі дівчаток, яких народила моя сестричка; і, нарешті, вже другий (!!!) День народження нашого маленького синочка! Були і якісь прикрощі, була (і залишається:) фінансова криза, проте все це минуще, а головне, що ми всі живі-здорові!
А ще весь цей рік зі мною був скрап! Я намагалася вчитися і вдосконалюватися, експериментувати і дивувати! А ще у мене були ви, мої читачі! Нехай вас не так багато, зате всі щирі і чудові! Дякую вам від всього серця, що відвідуєте мене, читаєте і коментуєте! Дякую за теплі слова і поради - заради цього варто працювати!
Щиро бажаю всім теплого родинного святкування, затишного новорічного вечора, казкових ялинкових вогнів і, звичайно, нескупого Діда мороза! :)

Люблю і обіймаю вас, ваша Оля!

А це мій маленький помічник, який вже втретє прикрашає ялиночку, але напевно вперше так свідомо :))) Казав вчора: "Я сям буду пікасяти" :)))






5 коментарів:

  1. Ы тебе з Новим роком! Нехай вын принесе багато здоров"я, щастя, тепла!

    ВідповістиВидалити
  2. Ольчик, з Новим роком! Бажаю в новому році, щоб не було недостатку ні в чому - ні в грошах, ні в хороших людях, ні в позитивних емоціях, ні в яскравих враженнях! Всього самого-самого! Цьом!

    п.с. скоро збираємося в Ворзель! Хотілоя б з тобою побачитись;)

    ВідповістиВидалити
  3. С новым годом!!! Любви, счастья, вдохновения!!!
    Такие трогательные фотографии! Я сижу, улыбаюсь :)

    ВідповістиВидалити
  4. Ольга,с Новым годом!
    С самыми наилучшими пожеланиями))
    -
    Фото очаровательные!))

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую, любі!
    Спасибо, девочки, очень приятно видеть вас в гостях!!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.