середу, 21 грудня 2011 р.

Ліфтинг

Привіт! Сьогодні хочу показати вам мій перший експеримент в ліфтингу. Ніколи не пробувала цього робити, а тут не втрималася. Я венликий фанат і прихильник робіт чудової дівчини Насті Харитонової. Давно вже приглядаюся, але так і не  можу розгадати секрет її фантастичних робіт. Як і в багато інших, в цю ялиночку я закохалася з першого погляду. А тепер вирішила зробити сама щось подібне (сподіваюся, Настя не образиться). Робила-робила, і зрозуміла, що все-одно немає у моєї листівки того шарму і привабливості :((( Але все ж наважилася винести свою скромну копію на ваш суд. Flower Soft-а у мене немає, тому ялиночку вирішила зробити з бісеру - вийшло навіть чимось схоже. Одним словом, дивіться:


 Ззаду:

Всерединці:



Листівку робила за завданням від Art to Create " Задание №1 - Mix #1". Сподіваюся, що вклалася в кольорову гаму. Бризки зробила акриловою фарбою; використала суху травичку- сизаль і рафію.

Також візьму участь в завданні від "Мелодии скрапа" "Обьемная Елка"




А ще покажу вам що мені вчора "додав Миколай" :))) Дуже хочу якось красиво його задекорувати, хоча ще не придумала як :) Але загалом цей ліхтарик сам-по-собі мені дуже подобається. А ще разом з ліхтариком Миколай приніс нам годинника - покажу його як повішаємо на стіну :)



6 коментарів:

  1. Оль, теж люблю роботи Насті! В тебе вийшло дуже класно! Ялинка - просто диво! Підсвічник теж чарівний!

    ВідповістиВидалити
  2. листівочка суперова))), класний ліфт)))
    і підсвічник класний, я б мабуть його недекорувала, можна в середину щось цікаве поставити, можливо пташку))), в мене теж є підсвічники, але я невикористовую їх за прямим призначенням))))

    ВідповістиВидалити
  3. Класнюча ялиночка !!! І листівка бака багата виглядає.. Супер!

    ВідповістиВидалити
  4. Нежная, милая работа! Спасибо за участие в задании от AtC!

    ВідповістиВидалити
  5. такая нежная ёлочка) Спасибо за участие в задании блога "Мелодии скрапа"!

    ВідповістиВидалити
  6. Чудесная открыточка! Спасибо за участие в задании челлендж-блога Challenge-km-shop

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.