вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Для маленької балерини

Доброго ранку, мої хороші!
сьогодні покажу вам листівку, яку робила для маленької дівчинки Рошін (Roisin) на її 11 День народження. Її мама запросила мене провести невеликий крафт-МК на вечірці з нагоди її свята. Для мене це зовсім новий досвід, та й не скажу, що я особливо придатна до роботи з дітьми, але вирішила спробувати. І ні хвилинки не пошкодувала! 9 дівчаток - солідна група! Проте всі милі і дуже слухняні! Особисто мене найбільше здивувало, що вже в такому досить ранньому віці настільки яскраво проявляються творчі здібності! От комусь вдається все, а комусь складно приклеїти смужку двостороннього скотчу :) Дивина та й годі! Так шкода, що не маю поки фото з нашого веселого МК! Дівчатка зробили чудові скриньки-шухлядки на основі сірникових коробок (тут вони значно більші, ніж наші) і, здається, всі залишилися задоволеними! Як тільки матиму фото, поділюся з вами :)
Ну а тепер листівка. Фотографувалася, як завжди, в останній момент, коли на вулиці була гроза і майже темрява, тому прошу вибачення - фото "не дуже".


Дякую, що заходите в гості! 
Побігла пакувати валізи! Днями передам вітання зі свого улюбленого місця на Землі :) 

2 коментарі:

  1. Яка класна робота!
    Ти їдеш додому??? ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталюсю! Ні, до дому не їду, на жаль. Ми були влітку і поки найближчим часом не будемо. Але як тільки зберемося - дам тобі знати! Може зустрінемося!

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.