четвер, 31 жовтня 2013 р.

Різдвяна і трохи сантиментів...

Привіт-привіт, мої любі! А ми вже активно готуємося до Різдвяних свят! Вчора з моїм малюком вже зробили перші прикраси на ялинку :)) Ще не знаю точно, чи в нас буде тут ялинка, але прикраси будуть точно! Страшно уявити, але підозрюю, що живі ялинки тут не ставлять :(( А пластмасові я терпіти не можу! Хоча, може пора змінювати свої переконання і переходити на "екологічний варіант". Мій татко багато років працював у лісі. Він завжди сам заздалегідь вибирав в дозволених угіддях  "гідну кандидатуру" і перед новим роком привозив ароматне зелене "щастя" додому. Ялинка в нас стояла у спеціальній підставці з водою і займала майже цілу кімнату. Для мене це було просто чарівне місце в домі, особливо ввечері, коли його освітлювали лише ліхтарики гірлянди. Я могла годинами сидіти і спостерігати за тим, як відблискують казкові вогники на боках червоних (обов'язково скляних) кульок, як мерехтить кольоровий "дощик", а по пишних гілках легко ковзають загадкові тіні. Ялинка в нас стояла не менше місяця і до нашого з мамою Дня народження навіть ніхто й не думав її чіпати! Приємні спогади, часи, які вже ніколи не повернуться... Немає тата, немає більше тих чарівних ялинок... Але я хочу, щоб в моєї дитини колись в пам'яті залишились такі ж теплі згадки про родинні свята, як ті, що перед кожним Різдвом тепер зігрівають мене.
Але досить сантиментів, перейдемо до справи. Мене не відпускає крафт і декор в стилі "рустік". Тому листівка знову трохи "еко":


З паперу Dovecraft з українським координатами (привіт Яні і Олесю :). За скетчем від Зроби Сама. 

Дякую, що заходите! Обіймаю!


14 коментарів:

  1. Класна листівка. Останнім часом мені дуже полюбилися прапорці. Вішаю, клею їх майже у всіх своїх роботах))) І так мені подобаються листівки з крафт паперу. Шкода, що в нашому місті його нема (((.

    А Новий рік -це казка. Для мене на сам перед, це спогади про новорічні костюми. Мені мама шила щороку новий наряд. І я тепер теж так роблю))) У кожного, мабуть, є свої спогади !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Юль! І я обожнюю крафт - а знайти такий (найпростіший!) папір то і справді проблема!
      І мені мама колись шила костюми! Класно!

      Видалити
  2. Олюся, в твого синочка теж будуть такі спогади, вони звичайно ж будуть відрізнятись від твоїх, але для нього вони будть особливі і такі, що більше не повторяться. Просто дитинство- це та чарівна пора, яка швидко минає, але завжди є у нашій пам"яті і зігріває нашу душу)))

    Щодо ялинок, то до певної пори я теж не признавала штучних, але коли все ж купила таку 4 роки тому, зрозуміла всі її переваги)) По перше нема сміття від хвої, по друге, вона не однобока і не гола, тримати її можна хоч до Стрітення, один раз вклав гроші і маєш її на багато років, короче сплошні плюси))
    О, скільки я тобі написала))
    Листівочка чудова, дуже тепла і святкова))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже, Олюсю! Так, ти звісно права, і наші спогади для нас найсолодші, бо вони з дитинства!
      Хм, дякую дуже за твої думки з приводу ялинки - це хороші підстави для мене переглянути своє ставлення.

      Видалити
  3. Оля, листівочка дуже-дуже...затишна))) Ну це моє враження) А ялинку я також люблю тільки живу - від неї пахне лісом, казкою, святом)))
    А у мене вдома ялинку довгий час ставили не на новий рік, а на Різдво (Новий рік вважали комуністичним святом...), тому це ще смак куті, брщику і пампухів)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже!
      І мої батьки завжди хотіли ставити її на Різдво, але я так просила, щоб поставили її пошвидше, що вони здавалися :)

      Видалити
  4. Дуже красива і якась домашня і затишна вийшла!
    Олічка, я тебе дуже розумію - особливо, коли приходять свята - наринають спогади про дорогих тобі людей(а так гірко, коли їх вже нема....)Я впевнена, що ти як мама, обов'язково створиш казкове дитинство)))

    ВідповістиВидалити
  5. яка класнюча!! Оль, ну дуже подобається!
    п.с. я теж шити іграшки збирюся на вихідних, прикупила фетру і мішковини;)

    ВідповістиВидалити
  6. Очень оригинальная открытка и отлично соответствует скетчу.

    ВідповістиВидалити
  7. простая, но такая изящная! ооочень понравилась!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.