вівторок, 17 вересня 2013 р.

Once in a while in the middle of an ordinary life... Перший етап транспортного марафону

Привіт, мої любі! Як ви, не хворієте? Бо до нас щось добралися осінні віруси :( А так не хочеться тут хворіти : ліків без рецепта практично не купиш, візит до терапевта коштує 50Є (О_О) Коротше, постараємося не здаватися!
Але краще про приємне :) В завданнях для душі стартували два просто фантастичних проекти, які просто неможливо пропустити. По-перше, це СП з чудовою майстринею Галинкою - будемо робити альбом, але про це я розкажу окремим постом. А, по-друге, вчора стартував дуже цікавий проект, над яким ми з дівчатами думали не один тиждень. Зійшлися на цікавій і непростій (як для мене) темі - транспортні засоби. Отож раз на три тижні ми пересідатимемо з одного транспорту на інший і вирушатимемо в пошуках натхнення :) На першому етапі нашого Транспортного марафону крутимо педалі велосипеда. І не забуваємо зробити роботу з цим неперевершеним винаходом людства :) Зізнаюся, в житті мені велосипед не підкоряється (поки що:)  - ну не було у мене ніколи велосипеда і я не маю поняття, як втримати на ньому рівновагу! На відміну від моїх хлопців (великого і маленького), які ніби народилися на велосипедах :)
Ну і робота моя вийшла не стільки велосипедна, скільки романтична. Якщо велосипед - то тільки на двох :)


"Once in a while in the middle of an ordinary life LOVE gives us a fairytale" - чудова фраза !


Чесно кажучи, дуже задоволена чомусь цією листівкою. Зрозуміла, що ніжно люблю блакитний, хоча практично ніколи раніше не використовувала цей колір в своїх роботах.  І взагалі, мене тепер все більше захоплюють світлі тони в листівках, або взагалі білий монохром. От назбираю тут трохи матеріалів і перейду на білосніжні роботи :)))

Ну і ще раз до теми велосипедів. Як бачите, мене тут нема :))


Сподіваюсь, я хоч трошки надихнула вас і ви приєднаєтеся до нашого марафону! Часу більш ніж достатньо - 3 тижні на кожен етап!


Дякую, що заходите в гості і окреме величезне дякую за ваші безцінні коментарі!!!
Гарного вам тижня! Не хворійте!

5 коментарів:

  1. листівка неймовірна!!!! така ніжна)))))

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже, дуже ніжно та тендітно! Мені подобається цей велосипедик))

    ВідповістиВидалити
  3. Открыточка восхитительна)
    Я тоже очень мечтаю о велосипеде, но его пока что банально некуда поставить.. Так что "на колесах" у нас в семье пока что только сын..
    Поправляйтесь скорее, не болейте)

    ВідповістиВидалити
  4. Такая интересная открыточка! Прелесть!
    Выздоравливайте поскорее))

    ВідповістиВидалити
  5. Значить, треба, щоб твій великий хлопець придбав для вас такий велосипед, як у тебе на листівці! ;)
    Листівка легка і романтична!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.