суботу, 17 серпня 2013 р.

І повернення...

Гарного вам суботнього дня, любі! Час плине швидко і от пішов вже другий тиждень як ми живемо по-новому. Речі по-трохи стають на свої місця, незвичні щоденні справи помаленьку набувають статус традиції, звикаю...  
А сьогодні з нагоди вихідного мої хлопці поїхали дослідити місцевий аквапарк з величезним акваріумом. Ну а я насолоджуюся спокоєм і небажанням що-небудь робити :) От хіба що покажу свою першу роботу на новому місці. Назвала її поверненням, бо давно вже не робила щось просто так, просто для себе і просто під настрій. Так що це повернення до себе колишньої, коли на скрап було багато часу і не було жодних зобов'язань :) А ще (уявляєте!) вперше мабуть за півроку пройшлася улюбленими челендж-блогами, щоб вибрати якесь завдання! Знайшла чудовий скетч від Лєночки-Gestija і її Свободного Творчества! Давно люблю цей блог і її гостинну хазяйку! І от народилася така-собі ніжнулька, ніби просто так, але ввечері прийшов з роботи чоловік і спитав, чи я б не зробила щось для його співробітниці, яка наступного тижня йде в дикрет! А тут я з готовою листівкою! :))


Тут намагалась показати свої спроби ембосити і кракелюрити :) Ембосінг без спеціальних чорнил і фена виходить дуже умовний :)) Але поки "маємо те, що маємо..."

Придивилася до цієї дами на фішечці. Це тільки мені здається, що вона "в положенні" ?!! Якщо так - якраз те, що треба :)


І погляньте на цей скетч - хіба він може не надихати?!!



Ще хотіла розказати про свій перший досвід з російським папером "Scrapberry's", який використала для цієї листівки. Купила кілька окремих листків перед самим від'їздом і 2 штуки взяла з собою. Потішили приємні дизайни, але товщина і сама якість паперу не дуже. Хоча вона цілком відповідає його вартості, так що загалом рекомендую. Тільки-от з фарбами і всякими рідинами стосовно цього паперу треба бути обережними - швидко деформується від намокання і нагрівання. 

Ну і наприкінець покажу вам ще кілька "шотів" з нашого містечка. Позує в основному мій велосипедист :)



 

Клумба під нашим вікном:


Дякую вам, що дочитали до кінця! Гарних вихідних!

7 коментарів:

  1. Дуже ніжна листівка!І якраз в тему підійшла!Такі кольори приємні)))
    Швидкого тобі адаптування;)

    ВідповістиВидалити
  2. листівка така розкішна! скетч ідеально відтворено! а дамочка точно при надії)))))) це ж треба, ти провидиця))

    містечко у вас затишне, такі газони доглянуті гарні) нам тут такого бракує)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Людочка!
      так, тут справді чудесні "англійські" газони. я також дуже люблю такі, а в нас вічно з газонів намагаються грядки зробити...

      Видалити
  3. Красивая открыточка! нравится и палитра и цветочная композиция :)

    ВідповістиВидалити
  4. Восхитительная открытка, палитра нежная такая! Спасибо от Свободного Творчества!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.