понеділок, 31 грудня 2012 р.

З Новим Роком!

От і добіг кінця цей рочок! Сподіваюся, для всіх вас він був вдалим, щасливим, плідним і легким! Звичайно, бувало всяке, але сьогодні воно вже залишається в минулому, а ми йдемо далі! А я хочу подякувати вм всім, моїм давнім і новим читачам і просто друзям! Дякую, що ви в мене є, дякую, що знаходите хвилинку зайти в гості, дякую, що не лінуєтеся залишати свої безцінні коментарі, дякую за теплі слова навіть тоді, коли робота цього не дуже то й заслуговує, дякую за підтримку у важкі хвилини і за поради, які я завжди дуже ціную! Без вас не було б мого блогу, а без блогу напевно і не було б творчості. В Новому році хочу побажати, як завжди, здоров'ячка вам і вашим рідним, бо без цього все решта не має значення, втіхи від щасливих подій і маленьких щоденних радостей, добрих думок і вчинків стосовно людей, які вас оточують і, звичайно, невичерпної творчої фантазії та енергії! Нехай 2013 рік буде для вас вдалим і незабутнім, щедрим на всякі гаразди і приємні несподіванки!


З любов'ю, Оля!

8 коментарів:

  1. З новим роком, Олюню, з новим щастям! Здоров"я усій родині, любові та злагоди!)

    ВідповістиВидалити
  2. І тебе, Олічка, з Новим роком і Різдвом!Веселих та казкових тобі свят!Смачної куті, веселої коляди!

    ВідповістиВидалити
  3. І тебе з Новим Роком, Олечко!!! до цього часу тобі вже, напевно, багато вього набажали рідні, друзі і просто знайомі, тож я зичу, щоб це все здіснилось!!! і мріï збувались! і мандрівка ваша була не останньою, і в наступні щоб і синочка могли з собою взяти))) я часто подорожую з малечею, і можу тобі сказати, що автомобілем зовсім не важче, ніж літаком, треба лише придумати, чим заняти дитину в довгий переïзд від пункту до пункту)))

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Танечко! Побажань забагато не буває! :)
    Ми також багатенько їздимо з Орестом машиною, але він не дуже добре це переносить, бо його чоасто закачує. А взагалі він у нас той іще мандрівник :))

    ВідповістиВидалити
  5. а, ну якщо закачує, то інша справа... то важко і дитині, і батькам, памятаю ті неприємні враження ще з дитинства((( а в Європі, до того ж, дитину не можна взяти з собою наперед... в нас-то турбота лише одна - коли ïдемо в довгу дорогу (наприклад, Укр-Франція), то добу в машині привязаною в сидінні дитині нудно, треба весь час якісь забавки придумувати - то співаємо, то відгадуємо загадки, то слухаємо аудіо-книги чи дивимось мультики...ну, але твій і менший ще, ще встигне наподорожуватись!
    а я забула тобі сказати, який в тебе будиночок класнючий вийшов, дуже святково!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Оля, привітики у новому році! Будиночок вже давніше бачила. але ніяк рукине доходили написати! Він - надзвичайний! Казковий! Неймовірно красивий і душевний! Ти молодчинка, все гарно придумала і втілила! А оті паровозіки маленькі, то взагалі...красота...гарно допоанила загальну картину декором! Короче класно!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.