вівторок, 18 грудня 2012 р.

Шматок №5 і свято триває :)))

Привіт-привіт, дорогенькі! Я вже встигла за вами скучити - клопоти-клопоти-і метушня. Зима-свята-подарунки - це все так чудово, але забирає трохи часу. А ще іноді і працювати треба :) Але про все по порядку. Спочатку хочу подякувати всім дівчаткам, які залишили нам стільки чудових привітань і побажань! Тішуся, що вам не байдуже і передаю всі слова синочкові! Прошу вибачення, що не встигла відповісти кожному особисто! 
Тепер про свято :) На суботу чекали купу гостей - Орчик наскликав 15 чоловік :), що для нашої маленької квартирки напевно верхня межа :) Я в передчутті неймовірного ажіотажу взялася готуватись за дві доби наперед, а в суботу вранці починають по черзі дзвонити наші гості і казати, що вони не можуть прийти. Розстроїлась - подумала - покликала інших гостей :) Одним словом, свято відбулось! Покажу трошки згодом деякі наші приготування і що з того вийшло. 
А зараз про те, що власне і мала розказати спочатку. Різдвяний марафон в "Завданнях для душі" триває і виходить на фінішну пряму. Передостанній етап стартував в минулу п'ятницю і його обов'язковим елементом є годинник! Мій варіант на цьому етапі розкриває "таємничість" всієї ідеї мого панно, оскільки цей шматочок є трикутної форми. І напевно вам він також щось нагадає :). Отже шматок №5:


Приєднуйтеся!

Ну і на завершення покажу трохи фото з нашого свята! Намагалася організувати якийсь декор, але сфотографувати все нормально так і не встигла! Тому показую шматками :)




 У нас вийшов капкейко-торт :)



А ось такою красою мене порадував дорогенький кум Вадим :)



А сьогодні всю  нічку чекаємо на Святого Миколая! Хоча до мене він навряд-чи прийде :( Але то не важливо, головне, що до моїх всіх прийде :) Ну і вас нехай не обминає! Будьте чемні і надобраніч :)!



3 коментарі:

  1. я так розумію, панно матиме вигляд хатинки :) Вже не дочекаюся, щоб побачити усі клаптики у повному складі!
    Свято гарне! І якби ті, що не прийшли, побачили хоча б одне з цих фото,100% кусали би собі лікті))))

    ВідповістиВидалити
  2. Хочеться побачити скоріше твоє панно)))))
    Ти молодчинка,на столі все таке оригінальне!!!!Впевнена синочок був щасливий))))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже хочеться вже побачити готове панно!Інтрига)))
    дуже святкова атмосфера вийшла!Здоров'ячка синочку!!!Хай росте на радість Вам!
    Дякую, за щирі слова підтримки)))

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.