середу, 12 листопада 2014 р.

СП "Настрій в міні-форматі" Етап 2 Шеббі-альбом

Дівчатонька мої, пора-пора викладати свої сторіночки за другим етапом СП з Галею Проценко в Модному хоббі! Обов'язкові елементи глітер (або пайєтки) і ноти (або сторінка книжки). Оскільки вирішила-таки робити два альбоми в цьому СП, то показуватиму їх все ж окремо. Сьогодні - шеббі-творіння:




Сподіваюся, тут можна розгледіти ОЕ: маленькі напівпрозорі пайєтки і шматочки нотного листа. Підкладка під фото зліва - сторіночка з британського альманаха за 1935 рік!




Дівчатка, ще хочу поділитися з вами своєю радістю. Ну не те, щоб це була моя мрія життя, та все ж останнім часом багато про нього думала. А вчора він до мене приїхав! Мій Sizzix Big Shot  Starter Kit. Проскрапувала я без нього 4 роки і, думаю, що могла б і довше, але ж краса яка :))) Перш за все він мене привабив своїм виглядом, ну а потім вже все решта :) Тепер буде нове джерело скрап-витрат: ножі, ножі і ще раз ножі!
Збоку поклала свої перші "плоди вирізання". Так страшно було починати, так шкода псувати прозорі пластини! Ну більшість з вас напевно мене розуміє.


Дякую, мої хороші, за те що заходите і, особливо, за ваші безцінні коментарі!


4 коментарі:

  1. Олечка, поздравляю с таким приобретением) теперь будешь ножички выбирать в магазинах, сейчас столько новогодних красивейших) А пластины в первый раз так хрустят, что я подумала, что поломала свою, потом успокоилась, у всех хрустят)) Цвет у машиночки мимимишный, прелесть!
    Ну и разворотик альбомчика суперовый, как и всегда у тебя) Ты меня вдохновляешь, может и я решусь)

    ВідповістиВидалити
  2. Олічка, чудові сторіночки) Дякую за участь в СП "Настрій в міні форматі") А ще вітаю з чудовим Біг-Шотом)))))

    ВідповістиВидалити
  3. Олічка вітаю із покупкою!!!! альбомчик у тебе такий ніжний виходить, дякую, що твориш разом із Модним Хоббі!!!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.