вівторок, 2 вересня 2014 р.

Привіт від пропажі, або "Хочу в ДК" :)

Привіт, мої любі, привіт всім, хто мене ще читає і пам'ятає! Знаю-знаю, що винна перед вами, бо остання моя публікація тут була 2 місяці тому. Літо - пора не лише відпусток, але і якогось творчого затишшя. Не скажу, що зовсім нічого не робила за цей час, проте, напевно, не так активно, як навесні. Не буду вам розказувати, що події в нашій коханій Україні зовсім не сприяють творчості. Не хочеться розводити балаканини про папірчики, бо, здається, в кожної нормальної людини зараз відбувається настільки велика переоцінка внутрішніх цінностей, що місця на щось "тлінне і побутове" практично не залишається. Звісно, скажете, творчість це не "тлінне і побутове" - так-так, розумію. Тому й пишу зараз тут.
Згадаю ще двома словами, що відвідували мене й думки про те, щоб перестати вести цей блог. Роботи свої здебільшого виставляю тут https://www.facebook.com/paperovedyvo і блог якось помалу відійшов на другий план. Знаю, що в багатьох дівчат зараз схожа "криза". Сама зараз дуже мало гуляю іншими блогами, тому розумію, чому й до мене практично ніхто не заходить. Але сьогодні я отримала якийсь чарівний поштовх. І зараз розкажу вам про нього! Два тижні тому ми повернулися з України і, звісно, я не пропустила нагоди поповнити вдома свої скрап-запаси. Категорично відмовилася назавжди від Scrapberry's  та інших рос. виробників і намагалася приділити більше уваги нашим рідненьким. Часу на пошуки було мало, та й, на жаль, поки в цьому напрямку не дуже "розгуляєшся". Тому звернулася до знайомої і любимої Штампувальні і Lesia Zgharda. До того ж, ми з нею майже земляки! Зі штампуванням у мене щось останнім часом зовсім туго, а от паперу забагато не буває! Тут я й прикупила кілька наборів, які, правда, ще не мала нагоди випробувати. А сьогодні у Facebook натрапляю  на оголошення, що Lesia Zgharda відкриває набір в ДК. І щось мене як осінило - сто років не відчувала бажання пробуватися в ДК, а тут наче якесь провидіння :) Оце все довго вам розказую саме для того, щоб повідомити: так, пробуюся я в ДК Lesia Zgharda! :)
Ну а тепер переходжу до демонстрації :) Загалом, до своїх робіт я ставлюся дуже критично, тому таких, що вважаю справді улюбленими є досить небагато. Тут покажу напевно щось з нового, деякі з них я ще й не публікувала у блозі. Звичайно, будуть переважно листівки, оскільки саме їх я вважаю своїми фаворитами!









Ось така добірочка у мене вийшла на ваш розсуд! Буду щаслива, якщо вона припаде вам до душі! Із задоволенням попрацювала б в команді Лесі, тому прошу тримати за мене кулачки!


Обіцяю незабаром з'явитися тут ! Па-па! 

П.С. Не піддаємося паніці!



6 коментарів:

  1. Олічка рада тебе чути!!! щиро бажаю тобі успіху в наборі!!!!! паніці н е підаюсь, а творю усе літо))))) інакше ніяк)))) роботи твої дуже люблю!!! п.с. шкода, що не зустрілись((((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надійко! Знаю, що ти молодець! :)
      Дуже коротенько була вдома, може наступним разом вдасться і нам зустрітися!

      Видалити
  2. Олю, усі ми зараз кидаємось із крайності в крайність... робимо хто що може, і як би не складалась ситуація, нехай з великими перервами, але все ж продовжуємо творити, бо саме це дозволяє зберігати ту частинку доброго та мирного світу довкола нас. Щиро рада бачити серед претендентів таку чудову людину та прекрасні роботи!

    ВідповістиВидалити
  3. Чудесные работы!! Желаю удачи!!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.