середу, 7 травня 2014 р.

Шпаківня, або як я пробувала декупаж

Привіт, всім!
Дівчатонька, як і обіцяла, показую вам свою першу спробу декупажу. Навіть і не знаю, чи це можна так назвати, бо виконано абсолютно в довільному стилі :) А почалося все з того, що на Великдень купила в магазині симпатичні серветки з милим дрібненьким квітковим принтом. Придумала, що задекупажу яйця і буде щось схоже на писанки. Доки дійшло до декупажу, білі яйця скінчилися і я задекупажила темні - вийшло не дуже гарно, бо відерунок став практично непомітним. Але процес дуже сподобався - легко, швидко і на білих яйцях мало би бути гарно :) Замість клею використовувала білок, тому ще й безпечно і екологічно! Ну а потім свята минули, серветки залишилися.... а ще в куточку стояла дерев'яна заготвка шпаківні і чекала свого часу. І тут я купила Mode Podge - і все склалося! Взагалі Mode Podge - чудова штука! І як клей, і як фініш можна використати  - на більше мене б не стало (я маю на увазі, купувати ще якісь додаткові клеї\лаки\основи). Шпаківню помалювали білим акрилом ну і почала бавитися. Хоча загалом все вийшло досить швидко. Звісно, складок і нерівностей уникнути мені не вдалося, але на такому "обє'кті" це не надто помітно. Коротше, показую:




За фантастичну пташечку і чудові дрібненькі квіточки дякую коліжанці Alicja Asia Panewka! Майже в кожній роботі тепер маю щось від неї! Дякую, люба, за все!
Думаю, що ннеодмінно спробую щось іще задекупажити, тільки перед тим треба пошукати якісь МК - раптом вийде краще :)
Дякую, що не забуваєте! Обіймаю!

4 коментарі:

  1. Яка гарненька хаточка! :) Дуже вдала перша спроба. Від себе додам, що декупаж дуже примхливий)))) - навіть маючи певний досвід, обминаючи різні "примхи" цієї творчості, ніколи не можу бути впевнена, що все получиться так, як треба ;-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Аліночко! добре, що всіх зморшок на фото не видно :) може колись потоваришую з цим прихливим паном декупажем :)

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.