вівторок, 12 листопада 2013 р.

Warm Wishes 1

Привіт-привіт, мої любі! Щось мало, зовсім мало часу на написання постів і на скрап якось не дуже... Але є завдання, які страшенно надихають, і пропустити їх просто неможливо! Минулого тижня побачила в Просто Сделай два фантастичних скетчі! Ну просто неможливо втриматися! За один день зробила дві листівки по першому, і плануються ще дві по другому! Обов'язково зайдіть подивитися на них - впевнена, також не встоїте!
У мене ніжна різдвяна листівка вийшла. Дуже люблю ці кольори! От тільки з фотографуванням - повний завал! Особливо в хмарну погоду! Тому прошу вибачення - фото не-дуже. Хоча листівка мені до душі :)


чудесний скетч:


Якщо придивитися - в правому нижньому куточку є надпис - WARM WISHES - це такі букви-натирки! Дуже класні. Купила їх випадково і не можу натішитись :)
А ще похвалюся, що моя Буквочка сьогодні потрапила в ТОП в блозі Sun House! Ось такі новини :) Скоро зустрінемося - покажу вам іншу листівку за цим же скетчем!

Дякую, що знаходите час зайти в гості!

6 коментарів:

  1. така гарненька))))))))) люблю зірочки)))))

    ВідповістиВидалити
  2. ой, яка классна! Стильно так! Супер!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую вам, дорогенькі! Рада, що вам подобається!

    ВідповістиВидалити
  4. Оля, прелестная открыточка! Очень красивый элемент со звездой! Так нравится! И спасибо, что по нашему скетчу! ТК Простые радости. Удачи!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.