четвер, 28 листопада 2013 р.

З гірляндою

Привіт, дівчатка! Щось я зачастила! Ну люблю я цю передріздвяно пору і все що з нею пов'язане. І зимові листівки завжди приносять мені найбільше задоволення - мені ніколи не буває їх забагато. А цього року прийшла якась особливо велика порція новорічно-різдвяного натхнення, яка не дає спокою моїм кривеньким креативним ручкам :)) Так що мусите споглядати результати моєї творчості ледь не кожен день :)
Сьогодні, на приклад, ще одна листівка за скетчем від Зроби Сама. Дуже гарний скетч із усіма любимими прапорцями. Правда, я вирішила прапорці трошки замінити - натомість з'явилася гірлянда, практично в еко-стилі. Папірчик використала з минулорічної колекції від First Edition здається - він такий чудесний з ефектом полотна (того що "холст" російською). А знаєте звідки у мене цей папірчик? :) - мені на днях прийшла посилочка з України з 2,2 кг моїх власних скрап-багатств. Коли їхала, дуже мало матеріалів взяла з собою. Так-от, добра Светулька (чоловікова сестра) спакувала під моїм 2-годинним скайп-керівництвом повну коробку і прислала мені, уявляєте! Ото було (і є) радості! Так що я тепер багаааата :))
Коротше, показую:



Фотографувала на балконі, бо останніми днями в квартирі катастрофічно бракує світла!
До речі, вкотре переконуюся - яка ж це класна річ натирки! Просто безцінна, особливо для надписів! 
Ось скетч, поки не забула :)
Дуже приємно, що заглянули і окреме дякую за ваші безцінні коментарі!



4 коментарі:

  1. Оль, вы делаете волшебные открытки!! я смотрю на нее уже минут 10 и не могу перестать удивляться)))) ну как можно творить такие чудеса из бумаги и декора???)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юлечка, спасибо огромное! Ничего так не вдохновляет на творчество как такие-вот слова! Невероятно приятно слышать, что моя работа нравится кому-то! Спасибо вам еще раз!

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.