пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

Чарівна штучка або Ліфтинг Лєночки з Лєнкіно

Привіт-привіт, мої любі! Я повністю переключилась на новорічно-різдвяні роботи (навіть свій альбом ніяк не можу закінчити з тієї ж причини), хоча погода за вікном ну зовсім не додає зимового настрою :) Підозрюю, тут і на Різдво таке ж саме буде, але ми вже будемо в зовсім іншому місці! Чесно кажучи, навіть і не знаю, що робитиму з всіма тими листівками, які я тут зробила... Везти їх в Україну не зовсім зручно, а тут практично немає кому дарувати :(( Хоч бери та й на вулиці роздавай... Ех, незвично це мені якось
Але досить хникати, краще покажу вам одну "штучку" - так ми з дівчатами і не придумали, як її назвати :) Надихнулися такою ж "штучкою" від Лєночки. В своєму блозі вона люб'язно пропонує МК для того, щоб всі могли і собі зробити таку красу. Чесно скажу, що ніякої порожньої котушки у мене не виявилося і я довго мудрувала, де б взяти таку заготовку. І тут на очі потрапила прозора пластикова коробочка, в якій були фетрові зірочки. Вона не така міцна і об'ємна, але також цілком придатна для декорування.  Папір використала з колекції Tilly's Daydreams від Dovecraft, звідти ж і висічки, і букви. 



А ось і Лєнина краса:


Обов'язково зайдіть до нас в ЗДД подивитися, які різні чудові прикраси вийшли у наших дівчат! Там стільки ідей! Ну і, звісно, загляньте до Лєночки та приєднайтеся до нашого ліфтингу!
Дякую, що ви зі мною! Обіймаю!

8 коментарів:

  1. так радісно вийшло))))))))) дуже гарно))))))

    ВідповістиВидалити
  2. цікаво вийшло, хоч і штучка дивна, але гарнюня! а з листівками чому мучишся? на Украïну ïх не везти, звісно, а висилати треба!!! порадувати близьких і друзів сюрпризом в конверті - це ж перше ïх призначення))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таню, ти як завжди права! Напевно пару штук таки відправлю. Чесно кажучи, вони трохи важкі і не всі придатні для пересилання поштою - щось ніколи не думаю про це, коли роблю листівку, а треба було б...
      Дякую за твої завжди унікальні коментарі!

      Видалити
  3. сто років не була у тебе в гостях!
    Вибачай )))
    Ти стільки всього гарного і красивого натворила!
    Я просто в захваті: рукавички, гірлянда бомбезна взагалі ))) і цей чарівний ліфтинг )))
    Буду частіше - обіцяю! )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. скучила за тобою! але всі ми зайняті, знаю :)
      Дякую-дякую за компліменти!
      Завжди рада тебе "приймати в гостях"! Забігай, коли можеш! :)

      Видалити
    2. я сама як білка )))
      Повно роботи )))
      Буду, обов"ЯЗКОВО!
      Дякую, що не забуваєш ;-)

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.