пʼятницю, 27 вересня 2013 р.

Записник і горошки

Привіт, мої любі! Пару годин тому подарунок був вручений, тому можна показувати :) Блокнотик для "новоспеченої" Докторки філософських наук (PhD), а в житті просто хорошої і розумної дівчини, зроблений з мінімум матеріалів і часу :)  
Вже вроді й не перший мій блокнот, та все-одно для мене це дуже довга і клопітка робота. Від білого офісного листочка до такого-от симпатичного пухлячка така далека дорога! Тому я завжди дивуюся і просто схиляю голову перед дівчатами, які вмудряються робити по кілька таких записників на тиждень! Я можу робити один на півроку :)
Давно запланувала для Тані цей подарунок на її захист. Але потім подумала, що в моїх теперішніх умовах взагалі не вдасться його зробити. Перш за все через відсутність швейної машинки. Але, виявляється, без неї можна обійтися. Ну не пристрочено в мене нічого, але й клею ще ніхто не відміняв. Та й взагалі прикрас за задумом мало бути небагато і все так "помірно і спокійненько". Десь так і вийшло :) досить просто, але загалом я задоволена, бо головне, що є мої улюблені "горошки" і мої улюблені кольори:




Чудових вам вихідних і гарної погоди!
Обіймаю!

5 коментарів:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.