пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Швейні радощі

Привіт! А я до вас щоб розказати, що в Завданнях для душі сьогодні стартувало нове ну дууууже цікаве завдання "Шиття від А до Я". Тема - улюблена, знаю, дуже багатьма майстринями і досить актуальний тренд в сучасному дизайні. Швейні елементи зараз можна зустріти повсюди:  у вітринах магазинів, в інтер'єрі квартир, в оздобленні одягу і таке інше. 
Мене швейна тема до тепер якось умудрялась обходити. Прикупила, правда, я якось давненько парочку дерев'яних котушечок від Maya Road і так вони лежали собі без діла. Аж тут світлі голови ЗДД придумали таке завдання і "та-дам" - мене понесло :)) Захотілося чогось такого незвичного, об'ємненького. Було вирішено - "альтер-скрапу" бути! Так народилася абсолютно шеббі коробочка для швейних дрібничок. Вона абсолютно функціональна, на основі дерев'яної заговтоки. Думаю, вже через 2 тижні буде подарована :))


Обов'язково зайдіть подивитися, які красиві і різноманітні роботи вийшли у наших дівчат-дизайнерів! Надихайтеся і повертайтесь зі своїми швейними шедеврами! На переможця, як завжди, чекає премилий подаруночок! 

Дякую, що ви зі мною! Обіймаю! Гарних вам вихідних!

9 коментарів:

  1. ААаааа, восторг!!! Шкатулочка просто невероятная!!!! Нежно-зефирно-утонченная!!!! Очень нравится, ты умничка!

    ВідповістиВидалити
  2. Оль, яка ж вона в тебе суперова вийшла!! Така об"ємна, а ці дерев"яні шпульки!!! Класно!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юльчик! Може аж занадто об"ємна :) - не знаю, чи буде функціональною

      Видалити
  3. Сонечко, я просто закохана в твої шеббі-роботи ))) ну от вмієш ти з здавалося б простої речі витворити таке!!! що дивишся і аж подих перехоплює ))) фантастична робота!!!!
    люблю зайти до тебе ( хоч і дуже рідко(( ) але отримати стільки задоволення і натхнення, що хочеться творити, творити, творити .... )))
    цьом тобі сонечко ;) і чудового дня ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оксанко, за твої, як завжди, теплі і душевні коментарі! Тішуся, що моя робота викликає в тебе позитивні емоції! Цьом і навзаєм чудових деньочків!

      Видалити
  4. Олю, неймовірно гарно!
    Дуже ніжно, гармонійно і шеббі :-)
    Гарна прикраса на дерев'яний комодик чи на витончений дамський столик :)
    Краса :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю! Так, саме на кмодику вона в мене зараз і живе :)

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.