понеділок, 28 січня 2013 р.

Моїй найдорожчій!

Привіт, дорогенькі!
У мене сьогодні чудовий настрій і на це є одна вагома причина :) Дуже хочеться поділитися нею і з вами, бо знаю, що й ви щиро зі мною порадієте. Сьогодні свято у моєї найдорожчої, найкращої на світі Мамусі! Сьогодні у неї ювілей. І хоча так склалося, що цього року наше спільне свято ми святкуємо окремо, проте я знаю, що вона не сумує! Моя мама не з тих, хто любить пишні бенкети чи гучні святкування, вона та людина, яка вміє створити свято сама - собі і нам. Взагалі моя мама напевно найкраща (знаю, вони всі у нас найкращі - це ж Мами!). Вона - моя подруга, мій справедливий критик, моя невтомна і беззаперечна опора в житті, моя втіха і заспокоєння, моя тиха гавань і тепла злива емоції та вражень! Моя мама ніколи не скаржиться і не нарікає, вона навчила нас ставити свою вигоду позаду всіх інших, ніколи не брати собі найкращий шматок і завжди казати "дякую", встаючи з-за столу :) За все це, а ще більше за решту речей, які не передати ніякими словами, люблю свою Мамцю і дякую, нехай хоч таким способом, їй за все!
У нас з мамою дуже тісний зв'язок ще й тому (а може особливо тому), що 29 років тому вона святкувала свій День народження трохи по-особливому, нарядній і біленькій... пологовій палаті :) І за це їй також велике дякую! :)
Сьогодні мене підвела Нова пошта  і не встигла чомусь доставити мамі пакуночок з листівкою і маленьким сюрпризом :( Навіть не уявляю, як так склалося, що від п'ятниці багаж не дійшов :( Але сподіваюся, що завтра він вже буде в неї, а сюди вона не загляне до того часу :))) Бо ще при святі хочу показати вам листівочку, яку робила для мами. Хотілося чогось "великого, ніжного, м'якого і потертого, такого не нового і не глянцевого ". Ну от не знаю чому, але цього разу захотіла зробити мамі саме рожеву листівку :) Може рожевий колір і має якісь вікові обмеження, але я про них не знаю :) А все тому, що для мене мама завжди молода і вік над нею не власний!


За палітрою від Shabby Chic "Нежность"






З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МАМУСЮ!!!



19 коментарів:

  1. Piękna kartka!
    Very beautiful card. And this flower is the best!
    Greetings from Poland! Chasia

    ВідповістиВидалити
  2. Олюся, листівочка неймовірна!!! Так і віє від неї ніжністю, теплом і любов"ю))))
    Мамі міцного здоров"я і щастя)))

    ВідповістиВидалити
  3. щастя вам, дівчатка! Нехай завжди у вашій родині панує любов і злагода! З святом!
    * листівка надзвичайна!

    ВідповістиВидалити
  4. Открытка необыкновенно нежная и сразу видно, что сделана с любовью! Мамочке твоей здоровья и радости, дочечка у нее очень хорошая))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже, Нюсечко! Знаю, що й ти хороша доця була і будеш для мами завжди!

      Видалити
  5. Олічка, листівка просто неймовірно красива і ніжна, напевно саме така має бути любов дочки до матері))))Здоров'ячка твоїй мамусі - це найголовніше!Любіть її і бережіть)))І ніколи не втрачайте той зв'язок, який між вами є!Молодці!

    ВідповістиВидалити
  6. Найперше я хочу привітати від щирого серця твою маму!! Такі слова, які ти написала тут - не забудуться ніколи! Вони найдорожчі!!! Дякую тобі, що своїм постом заставила мене перезвонити своїй мамі)))) Листівка надзвичайна.. ні, вона просто досконала!!! Як малиновий зефір!!! Вітаю ще раз!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Мар"янко! Тішуся, що своїми словами порадувала ще чиюсь мамцю!

      Видалити
    2. а то))))) Я знов прийшла на неї глянути!! Ну така вже вона душевна!! Я собі ідею позичу, якщо ти не проти, ок? Чекай скоро мій ліфтинг!! І ще раз дякую!!!!

      Видалити
    3. Звичайно не проти! Мені приємно! Чекаю! :)

      Видалити
  7. І я також приєднуюсь до усіх вітнь!
    Мама це справді особлива людина у житті кожного!
    Олічка, не встигла завітати вчора до тебе сюди.... Уже з минулим тебе Днем Народження! Будь щаслива! Нехай усмішка ніколи не сходить з твого обличчя!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже, Сашенька! Рада тебе тут бачити!
      Щиро дякую за всі вітання і за хороші слова!

      Видалити
    2. Так, Олічка, наважилася бути з вами)))))

      Видалити
  8. Також приєднуюсь до поздоровлень найріднішої людини!!!
    Листівочка надзвичайно ніжна!!! І дуже сподобалась квіточка!
    Дякую від блогу Шеббі Шик

    ВідповістиВидалити
  9. Ольчику, я пропустила цей пост. Але хочу приєднатися до всіх, всіх побажань!!! Дуже ніжний пост :) Така ніжна відкритка! Якась така тепла. І не має різниці якого вона кольору, головне - для кого вона! Нехай твоя матуся буде здоровою, та дарує багато радощів! ;)

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.