четвер, 8 листопада 2012 р.

Будиночок №1. Шеббі

Привіт! Щось я зачастила :) А все тому, що ми з Орчиком знову сидимо вдома і хворіємо :( Обоє :( Якщо чесно, то сил для роботи насправді було мало, але натхнення змушувало братися за папірці і щось робити :) Правда, робота триває дууууже довго. Ходжу-перебираю-прикладаю одне до другого і так весь день. А знаєте, що мене надихнуло в такому стані? - фантастичний проект від Алены Sineoka "Другие открытки".Суть полягає в створенні листівок нестандартної форми. Почався він із листівок-будиночків! Можливо хтось вже помітив, що я просто фанатію від всяких хаток-шпаківень-будиночків, тому пройти повз це завдання просто не могла! А ще коли побачила, яку красу створили запрошені дизайнери - просто не могла відірвати очей! Зайдіть і обов'язково подивіться! Там і готовий шаблон є!
Свою хатку я уявляла трохи по-іншому, але вийшло, як завжди, не зовсім те, що було задумане. Тому на підході вже наступна хатинка в зовсім другому стилі.


Спинка:


Серединка:


Приєднуйтеся!
Дякую, що заглядаєте!

11 коментарів:

  1. Оля, какая красота, просто неземная красота... Я тоже такой хочу)) Очень нежно и как-то уютно, веет добротой и счастьем от твоего домика))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нусь, приєднуйся, там будиночків на всіх вистачить! :)) Дякую дуже за компліменти!

      Видалити
  2. Оля, яке цікаве завдання і справді надихаюче! Класний у тебе получився будиночок! Мені сподобався! Ти, мене дуже заінтригувала цим завданням! Клас!

    ВідповістиВидалити
  3. ух-ти! яка краса! ну ти просто майстер шеббі!!

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже круто і оригінально!!! І дійсно, справжнє шеббі!!! )))

    ВідповістиВидалити
  5. Невероятный! Я просто в восторге, честно - какие цвета, какие детальки!! Ммм, очарование одно, зефирка, сахарный леденец!)))) Спасибо большое, Оля, за это чудо!

    ВідповістиВидалити
  6. Замечательный домик. А главное внутри такой же красивый.....

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую, мої любі! Дуже рада, що вам подобається!

    ВідповістиВидалити
  8. Красивенний такий будиночок! Дуже мені подобається шеббі! Ти просто шеббі -майстер! Ось вирішила я у тебе залишитись, Гарно тут))) Рада знайомству!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Мартусю, за такі компліменти! Я просто люблю шеббі і вчусь робити щось схоже :) Дуже приємно що тобі тут сподобалося і рада зустрічі!

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.