понеділок, 22 жовтня 2012 р.

Печворк - спільний проект "ЗЗД" і "БВ"

Дівчатка, я до вас з чудовою новиною! Сьогодні в нас стартував перший спільний проект блогів "Завдання для душі" та "Бумажное вдохновение" під назвою "Печворк-скрап". За умовами створюємо будь-який об'єкт з використанням прийомів печворку і можемо брати з ним участь одночасно в обох блогах!
Я страшенно люблю печворк - великі і маленькі шедеври з барвистих клаптиків просто не можуть не подобатися. Це завжди щось таке приємне, затишне, душевне і домашнє! І що цікаво, в скрапі прийоми печворку також працюють і завжди дають чудовий результат. Особливо я люблю такі "клаптикові" фони. У своїй листівці за цим завданням я використала такий фон на морську тему. Потім думала, як би його доречно прикрасити, перебирала прикраси і деталі, поки не зрозуміла, що в даному випадку сам фон є найкращою прикрасою. Тому листівка вийшла досить стриманою і мінімалістичною, але саме така вона мені найбільше до душі :)! Вчора вже потрапила до рук адресата і, здається, також йому сподобалася :)


Отут ближче видно, що фон дійсно не суцільний, а з клаптиків:


Дякую за увагу і ваші коментарі!
Приєднуйтеся до нас!


А ще хотіла похвалитися, що моя листівочка (одна з улюблених, що гріха таїти :))) потрапила в ТОП вельмишанованого мною російського блогу Shabby Chic. Так що я щаслива :)))

2 коментарі:

  1. Оля, я дуже рада за твої досягнення! Ти справді заслужила! Та листівочка просто фантачтична!

    Печворк тобі вдався на 100%! Молодчинка!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.