пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Album and a Card for Scrapiniec

Привіт, мої хороші! Не відволікатиму вас довго від святкових приготувань, бо знаю, що нормальні господині сьогодні в інтернеті не сидять :)
От так нашвидкоруч поділюся з вами своїми новими творіннями і побажаю радісних і спокійних свят і також побіжу звідси. 
Отже, продовжується моє дизайнерство в Scrapiniec і я маю можливість і далі творити з цими класними чіпбордами. Супер дизайни і чудова якість - завжди доречно доповнюють будь-який проект. Особливо, щось таке делікатне і ніжне, як моя сьогоднішня парочка:

Hi, ladies! How is it going? Hopefully, you had a great Easter holidays and spent enjoyable time with your families! We, in Ukraine, just wait for this holiday, though :)
Today I'm showing you a nice and very tender couple of Engagement album and Birthday Card. Specially for Scrapiniec, as my beloved sponsor of fantastic chipboard!

Альбом на заручини:






І листівка:

І разом в коробочці:


Сподіваюся, вони вам сподобаються! Особисто я ними задоволена :)
Тут використала:
Here I used:

Serca mix zestaw - Park Avenue hearts mix

Happy Birthday zestaw słów


Запрошую Вас за покупками до Scrapiniec магазину (до речі, польські ціни залишаються досить демократичними навіть для нас) та за натхненням до їхнього блогу !

Please, visit the Scrapiniec here for great shopping and the blog for incredible inspiration here!

Дівчатонька, хочу привітати вас з прийдешнім світлим Воскресінням Христовим і побажати міцного здоров'я вам і вашим родинам, нашим мужнім захисникам, а також всім людям, кому це зараз дуже потрібно! Нехай наша віра буде незламною, нехай наші дії будуть впевненими і злагодженими, бо в цьому наша сила і перемога! 

Today I'd also like to greet my dear orthodox friends with upcoming Easter which we celebrate this Sunday! May all the blessings from Risen Christ be with all of you and with my beloved Ukraine!  



4 коментарі:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.