середу, 4 березня 2015 р.

Східний базар \ Eastern Bazaar

Привіт всім! Щоб не втрачати ритму, сьогодні пропоную вашій увазі нову листівочку за завданням від Модного Хоббі "Східний базар".  Не надихнутись східним базаром просто неможливо: кольори, фактури, аромати сплетені в одну феєрію вічного свята і казки! Скло і бронза, спеції і дерево складаються у фантастичні арабески і назавжди залишають яскравий відбиток в пам'яті того, кому хоч раз пощастило на власні очі побачити це диво. Сподіваюсь, мені вдалось хоч трошки доторкнутись до цього неймовірного феномену і передати вам настрій східного базару!
Hi, Darlings! How are you? Feeling the spring already? ;) Let me show you a new card today. It's not in my colours and style, but still I like it! Guess, what inspired me for this unusual card! It's a Turkish bazaar! Oh, those colourful eastern markets with bright lights, strange textures and exotic fragrances! Aren't they just amazing?! 
With this card I'm entering the challenge Eastern Market in Modne Hobby.



Завжди приємно, що заходите! Дякую!
Nice to see you here! Thank you!


7 коментарів:

  1. який у тебя ясркавий і хороший базарчик!!!!! дякую тобі, Олечко, що береш активну участь в завданнях від Модного Хоббі, завжди тобі раді!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Який взрив емоцій і кольорів!
    Дуже красиво!

    ВідповістиВидалити
  3. Який взрив емоцій і кольорів!
    Дуже красиво!

    ВідповістиВидалити
  4. Неперевершена листівочка!!! Квіткова композиція - ах!!!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.