четвер, 6 листопада 2014 р.

СП "Настрій в міні-форматі" Етап 1

Доброго ранку, хороші!

Від сьогодні знову мучитиму вас своїм альбомчиком :) Точніше міні-альбомом. Дууже хочу навчитися робити такі гарні-гарні. А тут знову СП з Галею Проценко стартував в Модному хоббі. Ну як пройти повз?
Робимо міні-альбом з максимальною довжиною не більше 15 см. От і в мене вийшло щось таке маленьке на фото-половинку стандартної 10*15. Роблю з паперу від Teresa Collins Stationery Noted. Мені дуже подобається це поєднання кольорів і ненав'язливі принти, які так легко складаються разом. Цей альбомчик буде різдвяним подарунком для друзів, планую робити його без надто об'ємних прикрас, щоб був досить компактним. Але, правду кажучи, ще з анонсу цього СП мене просто мучить ідея  про ніжний шеббі-альбом, на кшталт того, який власне робить Галя. От тільки хочеться зробити його трошечки більшим, але це вже поза рамками даного СП. Ну побачимо, можливо... А поки маємо те, що маємо :)

Міні-альбом "настрій в міні-форматі" розворот №1. Обов'язкові елементи рамочка і бісер\пайєтки.



наші фото вклала прост одля прикладу, бо порожніми сторінки виглядають трохи сумно. Як на мене, чорно-білі фото тут виглядають краще.


Помітили маленькі детальки? Це моя нова любов - пайєтки. Ніколи вони мені не подобалися, а тут піддалась загальному тренду і купила упаковочку білих перламутрових. І так вони мені сподобалися, що вирішила додати їх навіть до альбомчика я маленькі акценти (вони мені чомусь нагадують сніжинки, так що до зимової теми якраз підійде :)
Тут обов'язкові елементи ближче:



Ну як гадаєте, вийде у мене щось путнє? Буду дуже вдячна за ваші коментарі!



5 коментарів:

  1. Канєшно вийде! ;)
    Дуже гарно виходить.
    А я теж записалася, тре братися до роботи, бо пропущу етап )))

    ВідповістиВидалити
  2. Олічка, чудовий разворот! Дякую від блогу Модное Хобби)

    ВідповістиВидалити
  3. Дівчаточка, дікую дуже! Наталю, приєднуйся, будемо разом творити :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та я вже.
      Прада теж мічу на два альбоми, але пои встигаю за одними))

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.