середу, 21 травня 2014 р.

Про блог і чергові роботи для Scrapiniec

Привіт, дівчатонька! Щось мене лінь розібрала - ніяк не зберуся написати пост! Зате взялася за оновлення блога :) Думаю ви вже дещо помітили. Хоча це ще не кінець і ще багато чого недороблено. За безцінну толкову і впорядковану інформацію дякую Альоні Sineoka і її онлайн-курсу "Мій красивий блог".  Давно думала зробити свій блог під стиль Прованс, а тут виявилося, що і Альона саме на такому прикладі показує! Тому в мене вийшов трохи навіть плагіат. Сподіваюся, це не проти правил :) Ще хочеу позабирати ці величезні бокові панелі, бо вони мене давно напружують. От тільки проблемка - не знаю, що зробити зі списком для читання інших блогів. Знаю, що багато хто переходить на blogloving - а я про нього ні сном, ні духом. Дівчатонька, хто пробував, поділіться - зручно чи ні, і взагалі "з чим його їдять"?. Наперед дякую!
 Ну і нарешті показую те, з чим цього тижня гостюю в Scrapiniec. Цього разу у мене 3 блоки-записнички в м'якій обкладинці. Звичайно ж, з чипбордами від Scrapiniec. Дуже скучаю за своєю швейною машинкою. І хоч швачка з мене нікудишня, але "папірці" шила б із задоволенням :) Сьогодні-от прикупила новий шматочок тканинки, на дитячий альбомчик, який зараз в процесі, і ліплю все на клей :( 
Ну але ближче до діла:







От такі "подушечки". Зайдіть неодмінно в Scrapiniec - там кожного дня щось цікаве! Ну і магазинчик дуже і дуже непоганий!


Дякую, що читаєте! Обіймаю!



4 коментарі:

  1. Гарне оновлення!
    Блогловін встановила собі, точніше зареєструвалася там, але мені все ж краще через рідер блогера читати, хоча в ньому, чомусь, не всі блоги відображаються((( А твої публікації завжди в минулому з"являються... Отак.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Аліночко, за твої враження! Я здогадуюся, що щось не так з відображенням мого блогу, бо відвідувачів останнім часом критично мало :)

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.