середу, 28 травня 2014 р.

Тандем

Привіт!
дівчатонька, швиденько показую чергову весільну роботу для Scrapiniec! Бо післязавтра вже нова порція вийде, а я ще попередні не показала :) Тут використала новенький чипборд з такою романтичною парою на велосипеді. Пан собі в циліндрі, дама з кучерями... Ех, де вони, ті часи?!! Чесно-кажучи, недолюблюю я використовувати чипборди із зображенням людей - завжди думаю: "яке відношення ті пан з панею мають до мене (чи до того, чиєю буде ця листівка:)" Але цей конкретно мотив із задоволенням примостила на весільну лістівку. Не знаю, може вся справа в циліндрі чи велосипеді... :)


тут може раптом пощастить побачити трохи об'єму:


Папірчик знову той давній Isabelle. А висічки якісь нові, випадково куплені. Але мені подобається, що вони мають текстуру полотна :)
Забігайте в гості до Scrapiniec ну і до мене, звісно, також! :)
Обіймаю!

4 коментарі:

  1. Чіпборд ж символічний, чи вірніше Образний, а от коли на листівках зображення когось (малюнок), тоді й справді можна подумати, яке вони мають відношення до адресата :-)
    Листівка дуже елегантна; ніколи б не подумала, що сірий колір може бути настільки урочистим! А ще дуже сподобалося сердечко біля квіточки ;-)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Алінко!. Так, я з тобою згодна щодо зображення!. І щодо кольору також. Сама вважала сірий не дуже святковим, але ще залежить, з чим його поєднати. А ще помагає делікатний візерунок. А сердечко зробила з епоксидної наклейки :)

    ВідповістиВидалити
  3. дуже стильно вийшло, листівочка вся така ніжна і невагома

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.