вівторок, 22 квітня 2014 р.

Explosion Boxes і побалакати :)

Христос Воскрес!
Зі світлими Великодніми святами вас, любі! Як святкували? Чи ще святкуєте? Ми гарно провели час - навіть і не думала, що так вийде, коли не вдома :) Пасочки вдалися смачними, крашанки барвистими (от тільки писанки не було чим написати), погода була фантастичною! Завдяки тому, що наш Великдень цього року збігся в часі з католицьким, нам вдалося посвятити кошичок разом  із польською громадою (в ірландців немає взагалі традиції що-небуть посвячувати на Великдень:). Тому все було, так як і має бути :) Ось такий був у нас кошичок:


 а такі ми з Орестом :)


А сьогодні покажу вам свою давненьку роботу - дві коробочки "explosion boxes". Купила такий симпатичний папір на дитячу тематику, а він виявився ще й двостороннім і досить цупким - шкода на листівки різати :) Вирішила спробувати зробити коробочки - без картонної основи, прямо з цього паперу. Оформлення дуже просте, чисто "на пробу" :)


"дівчача" :)



і хлоп'яча:




Дівчатка, а як ви використовуєте двосторонній папір? Одна я така жадна, що мені все шкода, коли ховається інша стророна? 

І ще похвалюся, що моя улюблена прованська листівочка виграла в Shabby Scrap, а великодня листівка виграла у завданні від Зроби Сама(А). А, ще весільна виграла в Cardabilities, ледь не забула ! Тішуся, бо вже давненько не вигравала :) 

Дякую, що дочитали до кінця! 
Обіймаю!

6 коментарів:

  1. і вас зі святами!) ви дуже гарнесенькі!
    коробочки чудові і папір дуже сподобався) мені теж інколи шкода використовувати двосторонній папір, прикриваючи одну сторону, завжди кручу-верчу його, але що поробиш, він в основному весь двосторонній)

    ВідповістиВидалити
  2. Христо Воскрес твоєму бложику!!! кошичок файненький такий!!!! коробульки чудесні!!! я папір двохсторонній не купую, бо вмираю від вибору якою же стороною його кріпити))))) нащо так ся мучити))) беру односторонній)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Воістину воскрес! Дякую, Надійко :)
      Я зрозуміла твою думку :))) Згодна! Але часом попадає мені і двосторонній - то так ся мучу з ним, як ти кажеш :)

      Видалити
  3. Зі святом! Коробочки надзвичайно красиві! Я не часто купую двохсторонній папір, але якщо вже використовую, то намагаюсь хоча б частково поєднати і одну і іншу сторону.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Вікуся! Навзаєм!
      І я так намагаюся зазвичай десь "встромити" папір з іншого боку - зазвичай він дуже гарно підходить!

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.