вівторок, 12 березня 2013 р.

Свята, новини, Magic Box

Привіт, дорогенькі! Я знову тут, цього разу навіть в робочий час :)) Спеціально виділила хвилинку, щоб написати, бо вдома це вдаєтьсяще важче! Хочу з великим запізненням привітати всіх милих дівчаток з 8 березня, та й з весною взагалі, яка поки і на весну не дуже схожа, але колись вона-таки розцвіте, забуяє і вступить у свої права зі всією силою і натхненням! Так-от, я бажаю, щоб у ваших серцях весна панувала не залежно від погоди за вікном! 
А в мене ще досі живе ось такий весняний букетик (голандські порошки роблять з квітами диво :)


А тепер до справи! Починаю показувати "плоди" моїх приготувань до весілля сестрички! Як добре (це я потім подумала), що на все мені давалося лише один тиждень! Бо інакше це діло (як і звикли з весільними приготуваннями) розтягнулося б на місяці! Почну з кінця, а точніше зі свого подарунка. Було вирішено не мудрувати, а дарувати гроші, які нашим нестандартним молодятам стандартно зайвими не будуть :) Для грошового подарунка мама замовила конвертик (покажу пізніше), а для нас я вирішила зробити Magic Box. Тим більше, що якраз на днях отримала порцію натхнення від наших фантастичних дизайнерів ЗДД - там стартувало завдання "Там, де живуть метелики" з чудовим МК від Наталі, по якому треба зробити коробочку з метеликами. Моя коробочка все ж без метеликів, бо щось у мене останнім часом душа до них не лежить, і взагалі я не була нею повністю задоволена. Але ефект від неї все ж був непоганий, тому я не шкодую, що взялася за неї. 




Одна сторона під кришечкою ще була порожньою на момент фотографування. Потім на ній розташувалось привітання.
До речі, вирішила змінити місце і фон для фотографії, бо зрозуміла, що вже дивитися не можу на свої роботи на білому фоні - ну не той ефект зовсім!
А ще ледь не забула сказати, що в Завданнях для душі ми розпочали фантастичний весняний цукерковий марафон!!! В три етапи розігруватиметься по три рукодільних подарунки від наших дівчаток-дизайнерів. До багатьох з них додаються ще й милі скрапові дрібнички! Цього разу розігрується серед інших і мій подаруночок! Заходьте обов'язково туди - шанси дуже великі!

Дякую, що не забуваєте і заглядаєте в гості! Люблю вас!

5 коментарів:

  1. Олічка,коробочка просто супер,така ніжна!!!!!!!!!

    І тебе з минувшим 8 Березня!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Фантастично красива коробочка!Ніжна -ніжні!
    І тебе, Олічка, зі святом!
    Гарного тобі весняного настрою щодня;)

    ВідповістиВидалити
  3. Ой, где мой коммент? Очень красиво и нежно)) Коробочка очаровательная!! Молодым всех благ и семейного благополучия) А по поводу фона - отлично придумано) Мне тоже надоело на белом фоткать.

    ВідповістиВидалити
  4. Оля, вона дуже ніжна!
    Яка краса!
    А як приємно в такій коробочці дарувати подарунки!
    Зі святом Весни тебе ;-)

    ВідповістиВидалити
  5. Тепер я зрозуміла, про яку коробочку ти розповідала!)) Вона надзвичайна!!! Така непроста конструкція!
    Здається,на створення її кольорової гами надихнув букетик (ну за виключенням фіолетового кольору). Хоча, мабуть, послідовність була іншою - спочатку листівка, а вже потім букетик:)

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.