суботу, 2 березня 2013 р.

Весна в Парижі

Привіт! Я знову тут! Так рідко вдається щось написати і, на жаль, зовсім не встигаю побігати по ваших блогах :( але обіцяю колись виправитися :)
Не скажу, що зовсім нічого не скраплю, але  покажу вам вже все разом, коли закінчу. Бо зараз практично повністю час для творчості зайнятий підготовкою до дуууже важливої події дуууже рідної мені людини :)
А на разі листівочка також для дорогої і любої іменинниці. Не проста, а тематична - про Париж. А все тому, що вже дуже скоро ця сама іменинниця побачить ту саму Ейфелеву вежу на власні очі :), і не тільки вежу, але й весь Париж, я сподіваюся :)
Робила її з великим задоволенням і якимось особливим настроєм. Не те, щоб я була я фанаткою Парижу (ну тобто я там ще не була, але "побачити Париж і вмерти" - це точно не моє :)), проте щось таке передалось мені від цієї милої картинки, що дозволило відчути це місто якось зовсім близько і трепетно.
Ну таке :) Показую: 





Гарного вам весняного і паризького настрою і нехай хоча б одна мрія збудеться цією весною!



11 коментарів:

  1. Олічка листівка чудесна!Сама ніжність і витонченість)))

    ВідповістиВидалити
  2. Вона неймовірно ніжна і гарна!
    Одьчику, відкритка чудова!!! :)

    ВідповістиВидалити
  3. Олю, надзвичайно ніжна та легка листівка, та ще й мого улюбленого кольору))) вийшло дуже романтично, як завжди представляють Париж :-) та все ж не треба забувати, що це величезний мегаполіс з величезною масою різного люду, особливо в туристичних місцях (там інколи складається враження, що французи в парижі не живуть), і тих, хто притримується думки "увидеть Париж и умереть" і ïде туди ради того, щоб сфотографуватись з вежею, часто чекає розчарування))) найкраще ïхати не по туристичних маршрутах і за ручку з коханим, тоді Париж виконує своï обіцянки :-)))) бажаю вдалоï подорожі твоïй племінниці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Таню! Так, саме так, як ти описала, я й уявляю собі Париж! Хоча однозначно хочу його колись побачити, тому дякую за пораду :). А весною їде туди чоловікова мама (то для неї листівка:). Сподіваюся, їй все сподобається!

      Видалити
  4. Краса неймовірна!!!Свіжа, весняна і вишукана! молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  5. Очень нежно по-весеннему!!! Красивая открытка-глаз не отвести:)

    ВідповістиВидалити
  6. Так ніжно! Так романтично! Стільки любові вкладено в цю роботу!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.