вівторок, 5 лютого 2013 р.

Спогади із запахом ялинки. Сторінка

Доброго вечора, любі мої! Так тішуся, що вас щодня трошки більше! Це неймовірно надихає, коли ти знаєш, що твої роботи подобаються іншим, що твоя писанина комусь цікава і взагалі, що ти тут не один :)) Дякую вам, мої знайомі і незнайомі читачі просто за те, що ви є! Вже дуже скоро обіцяю пригостити вас чимось солоденьким!
А тепер до справи! Сьогодні в Завданнях для душі пропонуємо "по гарячих слідах" заскрапити свіжі фотоспогади. Робимо сторіночку про наші зимові свята, про те, як ми святкували, або готувалися. Мій варіант про наш Святвечір. цього року ми вечеряли разом з сестричкою і її сім'єю, тому у нас був ще й дитячий святвечірній столик для наших трьох маленьких колядничків. На фото Орчик з сестричками біля вареників :) На жаль, саме фото поганої якості, бо зараз не маю можливості передрукувати краще. 


Сама сторіночка склалася легко і швидко, чому я дуже здивувалася. Бо і далі вважаю, що нічого не тямлю в сторінках. Правда, мені вона все-одно більше схожа на листівку :))
Знаю, що серед вас є майстрині, яким сторіночки даються набагато краще, тому всіх запрошую приєднатися до нашого завдання!



4 коментарі:

  1. Оль, класна вийшла сторінка! Гарні кольори. Легка! Фото дітей - чарівне! Дуже подобається робота!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Олічка, листівка чудова!Така святкова вийшла!Молодчинка!Ще пару - і чудовий альбом)))

    ВідповістиВидалити
  3. Олечка, чудова сторінка! можливо вона і створена за принципом построєння листівок, але результат дуже гармонійний і гарний, все чудово підібрано - і розкладка, і кольори, і фото (яке особливо славне, такі класні хлопці в вишиванках!). так що не може в тебе більше бути ніяких "відмазок" щоб не робити сторінок))))

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, дорогенькі! Тішуся, що вам сподобалося! Танюш, скажу по-секрету, що хлопчик лише один :)) а з ним дві сестрички :)
    Думаю, що обов"язково вчитимуся далі робити сторіночки!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.