понеділок, 14 січня 2013 р.

Свята тривають!

Сію-сію-посіваю
З Новим Роком вас вітаю!
Зичу вам на Новий Рік,
Щоб щасливим був ваш вік!
Щоб не кашляли ніколи
Від Миколи й до Миколи!
Щоб була мука смачна
І не видно в скрині дна
Щоб вам діти все здорові
Кашу їсти все готові
Щоб була вам з них потіха
Ну і грошей хоч з півміха!

Зі старим Новим роком вас, дорогенькі!
А з такою щедрівочкою я колись маленькою ходила до сусідів посівати :) От згадалося сьогодні!
Свята "перевалили" за екватор і я вже думаю про те, що скоро треба буде розбирати ялиночку, збирати новорічний декор і взагалі... не люблю я це все. Моя б воля, воно б стояло у мене цілий рік :)) Тому для підтримання настрою покажу вам сьогодні ще трошки своїх декорацій. Правда, так і не вдалося їх якось по-людськи сфотографувати, а зараз вже якось і обстановка не та. Тому покажу як є!
Спершу фетрові зірочки, які мені уявлялись зовсім іншими, а в результаті вийшло щось трохи незрозуміле...

Ще є четверта (вона мені найбільше подобається), але я забула її сфотографувати :) Ці зірочки висять у нас на рамочках з фото:

Ну якось так :)
Ще є такий трохи дивний віночок на дверях:


А такий подаруночок отримав мій чоловік (десь поміж святами, бо в Новорічну ніч я забула його подарувати :)))) Решту подарунків, на жаль, не вдалося запакувати в такому стилі, бо всі вони були "збірні", а тому краще вміщувалися в подарункових пакетах. Наступного року треба буде запастися крафт-папером і наробити таких пакетиків власноруч.


Ну а цей будиночок ви вже бачили! Ще раз скажу, що він був зробленим в рамках нашого Новорічного марафону від "Завдань для душі"


Приємного вам вечора!






13 коментарів:

  1. Оля, яка краса!!! Я вражена! І зірочками, і віночком. А будиночок, то взагалі шедевр! А ще мені сподобалися твоі рамочки :-). Сама робила?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталюсю!
      Ні, рамочки ми "притягли" разом з фото з Нідерландів. Вони великі і дерев"яні - я таке не вмію робити :)

      Видалити
    2. Рамки вообще суперські! Собі таких хочу:-) З Нідерландів...ооооо....туди теж хочу :-) напевно там дуже класно і гарно ... Ех...:-D

      Видалити
  2. Все таке красиве!!!!!!Ти молодчинка!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Скільки краси натворила!Молодчинка!Все таке гарненьке!А ваші фото в рамочках такі класнючі!І зірочки їх дуже прикрашають - вийшло сімейне сузір'я)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже за компліменти! Ото придумала "сузір"я" :))) Але то правда: кожна родина то своє маленьке сузір"я! Дякую за ідею!

      Видалити
  4. о, як класно.... я цього року щедрівок не чула і не співала, а ти так нагадала, викликала дитячі спогади.... а в мене теж ялинка ще стоïть, хоч в фр святковий період вже давно закінчився, зараз народ масово на розпродажах)))) але так мені не хочеться ïï прибирати, поки голочки не обсипаються, хай би собі стояла)))) а прикраси в тебе вийшли суперові, і зірочки гарні, і віночок стильний, зовсім не дивний, і подарунок мені сподобався! все таки червоний колір дуже оживляє і прикрашає, мені аж самій захотілося наступного року чось більш класичного))))
    ще хочу сказати, що ви на фото дуже класні!!! то ви в голландіï фотосессію робили? там кращі фотографи як в нас?)))) а мій чоловік геть не любить фотографуватись, навіть в домашній обстановці, до фотографа його "витягнути" я навіть не мрію((((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Таню! Рада, що й тобі передала трохи святкового настрою. Мені теж ніяк не хочеться прощатися з ялиночкою! :)
      Дякую! Так, ми там робили фотосесію на 5 річницю одруження :) Взагалі я ледве затягла чоловіка на неї саме з тим розрахунком, що в Україні ми напевно ніколи б не зібралися зробити нормальні студійні сімейні фото. Я не спец, і мені важко оцінити, чи там фотографують краще, а цей фотограф був взагалі напіваматор :)) Хоча результат вийшов вроді нічого. Просто ми жили прямо біля студії і я кожен день любувалася на портрети у вітринах, особливо дитячі. Дорого досить, звісно, але і в нас це недешево коштує. А головне, що залишилась пам"ятка :)

      Видалити
  5. Класна щедрівка, ніколи такої не чула :)

    Зірочки класні, гарно дивляться на рамочках і пахнуууууть мабуть :)
    І не знаю що тобі у віночку не подобається, але я в захваті від нього :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, Віруню, до наступних свят якраз ще встигнеш вивчити :))
      Дякую дуже! Зірочки вже потроху видихаються :) А віночок мені більше подобається вживу, а на фото все-таки якийсь дивний :)))

      Видалити
  6. ох і красиво у вас))) класні зіронбки, так вдало вписалися в інтерєр! А віночок який, Віра права-він чудовий, підтримую! Все до речі і все гарнюще! Молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже гарний Різдвяний декор! Нарешті побачила те, що Вадим намагався мені передати, фотографуючи на телефон)))Стільки любові вкладено в кожну роботу!
    А щодо знімання прикрас...нам цього року подарували маленьку ялиночку ручноі роботи, зроблену з ниток, оздоблену пряниками, маленькими пластиковими грушами, яблучками. А ще вона ідеально вписалася в нашу кольорову гаму на кухні - рожево-фіолетову - тому ще й досі стоіть на підвіконні)) і нехай всі дивуються, а нам подобається)) Мабуть лише першого червня складемо в коробку і сховаємо))

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.