пʼятницю, 16 вересня 2011 р.

Два маленьких дива \ Two Tiny Miracles

Привіт, мої любі! Нарешті я добралась сюди, щоб показати вам щось новеньке. За останній місяць відбулось декілька дуже важливих подій в моєму житті, на яких було сконцентровано всю увагу і деякі фізичні ресурси :). По-перше, ми нарешті переїхали у власну квартиру і це так класно (хоч і живемо в систематичному хаосі і практично без меблів :)))) ; по-друге, але це напевно найважливіше, у мене з"явилися дві малесенькі племіннички, які стали моїм джерелом натхнення на найближчий час і величезною втіхою для нашої родини (і, звичайно, для своїх чудових мами і тата). Тому мій сьогоднішній пост присвячений саме їм! 
 Ось таку листівку (типу "мольберт") я зробила в майже польових умовах для наших маленьких дівчаток:


Це вона в розкладеному вигляді:


Так складена "мольбертом":


Це вигляд ззаду:


Папір TGC, карти для 3D-декупажу, ажурні серветки, квіти Petaloo і в'язані саморобні, кружево зі старих запасів і, звичайно, багато ніжності та любові :) 
За папір з тисненням дякую Мар'янці та цукерочці від блогу "Завдання для душі" . А ще тут я вперше випробувала машинний шов для оформлення листівки (дякую сестричці за позичену машинку :). Як виявилося, новичку вона дається не так легко :))) Але я вже мала час вдосконалити свою швацьку майстерність, коли намагалась пошити тюль в кухню (тільки не смійтесь :))), якщо буде цікаво, то сфоткаю і покажу :)))

7 коментарів:

  1. навіть в польових умовах у тебе все чудово виходить!) гарна листівка!

    ВідповістиВидалити
  2. і вітаю з переїздом і племінницями!!!

    ВідповістиВидалити
  3. вітаю з новими подіями твого життя. Так, так мені тоже здавалося , та що то сіла прошила і все но я так намучилася з своєю першою строчкою, що спортила і викинула листівку!!!!!!!! а тепер ніби легше

    ВідповістиВидалити
  4. гарненька листівка!!!!
    вітаю з переїздом і племінницями!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Ой, яке чудо!!! Суперова листівка! Стільки подій, люблю зміни!!!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.