суботу, 20 лютого 2016 р.

Почуття в білому \ Love in White

Ііііі ми повернулися! :))) Знаєте, як воно пише в gmail, коли він надовго зависає, а потім відновлюється! Оце так і я :) Вирішила-таки повернутися до блогу і до вас, мої любі, оскільки бачу, що таки ще час від часу хтось сюди зазирає!

Чесно кажучи, початок року не був для мене дуже продуктивним в творчому плані. Правда, я закінчила один величенький альбом ну і декілька листівочок. Обіцяю все показати невдовзі. 
А сьогодні почну з кінця :) Покажу листівку, яку зробила останньою, а точніше вчора. Дуже хочу освоїти стиль "біле на білому", тому цю роботу прошу розглядати як першу в цьому напрямку :)


Hello, darlings! I'm back here with you! Got some new inspiration after a long break in my blog. I've already made several new cards and an album, which I promise to show you in a meanwhile. 
Today I'll start with the very last card finished just yesterday. I'm gonna try a new style - all in white, and this is my first attempt in that direction :)




А ще хочу розказати, що тут, в Ірландії, з'явився новий магазинчик і разом з ним симпатичний блог Scrappyland IE. В них щойно стартувало перше завдання LOVE і я поспішаю долучитися до нього, щоб підтримати нове починання :)

Also I'd like to tell you about the new shop and a new blog, which have just started up here, in Ireland. It is SCRAPPYLAND IE Good scrapbooking shops (and blogs as well) are quite rare here, that's why I'm happy to support this new beginning with my entry to their first challenge LOVE.


Hope you like my card!

See you soon! xxx

4 коментарі:

  1. Привіт, Олю! Класно, що ти повертаєшся до блогування! Я теж якось все рідше пишу у блог... все шивдше в Інстаграмі кинути, пару хештегів додати і діло зроблене. Блог якось став периферійним... хочется якщо показувати, то найкраще, якщо розказувати, то найцікавіше. А ще банально не вистачає на нього часу...
    А пригадується, коли все починалося, яка це була пригода - писати блог!
    Листівочка дуже гарна, така "святкова" дуже!
    Чекатиму на наступні твої роботи! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт, Катю! Оце я добралася до коментарів, і місяця не минуло :)) Така рада тебе бачити в себе!
      Абсолютно згодна з тобою! У мене те ж саме за винятком фейсбука, який замінив блог :) А починалося справді дуже натхненно, а тепер щось не вистачає сил на писанину, старіємо, чи що! :)))
      Дякую за комплімент! Хочеться спробувати зовсім "білі" листівки зробити. Пора щось міняти напевно :)

      Видалити
  2. Thank you so much for your support! :)
    Beautiful card,thanks for taking part in Scrappyland challenge!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.