понеділок, 28 вересня 2015 р.

Весiльний альбом\ Wedding Album

Привіт, мої хороші! Сьогодні буду мало говорити, але багато показувати. Нарешті обробила фото свого гігантського проекту :) Це був весільний альбом для чудової пари. Напевно найбільший з усіх, які я робила. Зізнаюсь, спочатку не була впевнена, чи осилю, але в процесі отримала стільки натхнення і позитивних емоцій, що не вмістяться в жодному пості :) 
Альбом вмістив близько 50 фото!
Як завжди, фотографувати альбоми я не вмію взагалі, тому прошу вибачення за мої фото!
Hi, darlings! Today I want to show you my recent huge project :) That's the biggest album I ever made and I'm so proud to finish it. Have to admit, it was a real challenge but I truly enjoyed the process and the result as well :) It contains 50 photos approx!














Дякую, що додивились до кінця! :)
Thank you for your patience! :)
Se you xxx

5 коментарів:

  1. Ого! 30х30? ти молодець! альбом прекрасний, колись саме такі альбоми і привабили мене в скрап, але так я сама такого так і не зробила) переплітати такий великий альбом мені зараз видається колоссальною працею!
    і фото дуже гарні, з такими, певно, натхнення вирує! молоді такі схожі між собою, кажуть, то до щасливої сімї, так що будуть твій альбомчик і на старості років переглядати і згадувати добрим словом)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, Тань, 30*30! Я б теж на такий перепліт не наважилась сама, тому замовила в чудової Свєти Ковтун :) І не пожаліла ні разу.
      Фото й справді гарні і легко "лягли" в альбомчик!
      Дякую тобі за всі компліменти! Страшенно рада, що не забуваєш!

      Видалити
  2. Ну, то я стою і плескаю в долоні! Дуже майстерна робота! Яка пара закохана-щаслива-гарна! Стільки деталей у альбомі, хотілося прямо доторкнутися до екрану, поки роздивлялась!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.