неділю, 29 червня 2014 р.

Сімейний альбом

Привіт всім! Ого, оце я "пропала"! Майже 3 тижні тому була моя остання публікація! Навіть і не знаю, чому. Якось і робіт стало менше, та й настрою писати не дуже.... Вже кілька разів збиралася: відкрию сторінку, виберу фото, а потім знову переключуся на стрічку новин з України і... руки опускаються :( Нічого не хочеться і не можеться...
Але треба себе часом перебороти. Так і зроблю сьогодні. Покажу вам альбомчик, який робила ще мабуть в квітні. Просто так, ні для кого. Хотіла спробувати, чи можна щось зробити з паперу 15*15. Якраз мала набір "Curiosity Corner" - дуже він мені подобається, але для альбому видався досить складним. Чи то я така невміла (зокрема що стосується альбомів)... Ну але вже як вийшло! Дуже хотіла б потрапити на якийсь МК чи курс зі створення альбомів! Може колись зберуся. Ну а на разі показую, що є. Конструктивна критика, як завжди, вітається! :)








Ну от якось так, коротенько. Тримайтеся і нехай все буде добре!
Дякую, що не забуваєте!






5 коментарів:

  1. і не повіриш, тіко подумала, а що та фея там витворяє, певне щось дуже велике і класне!!! і таки так!!! такий альбомчик гарнюній!!! обкладиночка і той розворотик, де темненькі трояндочки найбільше сподобались!!! классно!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Альбомчик дуже сподобався, дійсно такий сімейний)
    А новини я раніше в них жила, а зараз так..руки опустились навіть нечитаю, хоча телевізор включений всеодно чується((((

    ВідповістиВидалити
  3. Нічого собі констукртивна критика!!!
    Він просто неймовірний кольори, декор - все так гармонійно!
    Вийшов на всі 100% - навіть не сумнівайся)))

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.