неділю, 8 вересня 2013 р.

Тег з манускриптами

Привіт, мої любі! Як ви там рятуєтеся від холодів? Осінь так різко взялася за свої обов'язки, що ніхто не встиг отямитися і запастися теплими речами. Так і в нас тут. Може не так несподівано, але досить суворо. Я вже другий день мерзну і не можу загрітися. Треба нарощувати підшкірний жир :)))
А тепер до справи! В Завданнях Для душі стартувало нове вереснево-письмове завдання "Чарівні манускрипти". Потрібно зробити будь-який об'єкт з використанням рукописного шрифту. Думала-я-гадала, яку б таку альтернативу листівкам знайти серед своїх обмежених скрап-можливостей і згадала, що давно збиралась навчитися робити теги. Чомусь дотепер ця форма скрапового мистецтва мене вперто обминала (чи то я обминала її :). Для першої спроби за основу взяла фарбований чаєм папір і гарненько проштампувала кайзеркрафтівським штампом з тим-таки рукописним текстом. Ну а далі всякі штучки-прикрашалочки вже додалися самі :) Вийшло щось таке:




Неодмінно загляньте помилуватися роботами наших "нових і старих" дизайнерів - вони як завжди дуже цікаві і абсолютно різні! 
А наприкінець хотіла поділитися вам видом з нашого балкону - от що-що, а він мене тут дуже радує :)


Дякую, що знаходите хвилинку заглянути в гості! Приємної вам неділі!


4 коментарі:

  1. привіт) у нас теж осінь і холодно. Обіцяють, обіцяють, що потеплішає, але щось уже з кожним днем надія тане... А у вас там зелено. Я собі уявила вже зовсім осінь. Гарний вид з балкону, будиночки як лялькові)
    тежик дуже гарний! і фасад, і спинка. Шеббі-шеббі такий) чудо!
    тримайся там! Жир нарощувать не обов"язково, а от светрика потепліше зв"язати то треба було б))

    ВідповістиВидалити
  2. Дааа, у нас тоже резко похолодало(( Хочется спрятаться под теплым пледом с чашкой горячего чая и нос на улицу не высовывать....
    Тэг очень милый...

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже красива "проба пера" в тебе вийшла!
    Ой, а погода нас зовсім не жаліє...а так хочеться ще тепла і золотої осені)))

    ВідповістиВидалити
  4. Тег классный, столько деталек! Пощупать бы)))
    Вид с балкона как в сказке, домики, травка, уютно) Все будет хорошо!!!)))

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.