середу, 14 серпня 2013 р.

Згадка про Україну і наші новини

Привіт, мої дорогенькі. Ну от і відбулося те, чим були зайняті мої думки, справи і вся увага протягом останніх кількох місяців. Сьогодні пишу вам вже не з України, не зі свого улюбленого, милого і затишного дому, а з нового міста і місця, яке має стати нашим домом як мінімум на найближчі півтора роки. Закинула нас доля  на кінець світу на кінець континенту, а точніше в острівну частину Європи - Ірландію. А все завдяки моєму непосидючому чоловіку (дав би йому Бог здоров'я :) Він тут працює, а ми з сином "налагоджуємо побут". Ох і не люблю я переїзди! Для мене це завжди моральна травма - страшенно прив'язуюся до кожного місця і потім як кліщами відриваюся від нього. Але сім'я є сім'я, і от після 2-місячної розлуки ми знову всі разом, тепер в містечку Голвей (Galway) на західному узбережжі Ірландії. Намагаємося звикнути після нашої 34-градусної спеки до місцевого +19-го "літа" з майже щоденними дощами, океанськими вітрами і вологістю 90%. Зате навколо неймовірна зелень, шикарні нескінченні "англійські" газони і досить спокійні та привітні люди. 

Ну от розказала вам трошки про життя, а тепер розкажу про справу :) Відгуком на вищезгадані події стала моя остання робота в Україні, присвячена нашому новому завданню, яке стартувало ще минулого тижня в ЗДД - "Волошки, маки і ромашки..." Це суто національна листівочка з нашими традиційними польовими квіточками, напевно могла б бути присвячена Дню незалежності України. От тільки подарувати її тут поки нікому :) Волошки вирішила зробити сама - здається, вийшло досить натуралістично. За стрічечку з волошками дякую Ганнусі Грудень! :) А за фото прошу пробачення у вас, бо мій телефон в останній вечір взагалі нічого путнього знімати не хотів - вийшов якийсь жах, але я не мала часу перезняти. Тому показую просто як є і сподіваюся, що ви повірите мені на слові :)


А ще в Завданнях Для Душі у нас чудесне поповнення команди дизайнерів! Аж чотири неймовірно талановиті дівчинки приєдналися до нашого гурту! Обов'язково загляньте до нас щоб познайомитися з ними ближче!

Ну і наостанок покажу кілька фото нас тутешніх :), бо багато-кому обіцяла :)





Дякую, що не зважаючи на мою тривалу відсутність, ви зі мною!
Обіймаю!

16 коментарів:

  1. Олічка, не сумуй!Привикнеш)))Адже, коли сім'я разом-однозначно краще.
    А твоя листівка дуже красива - наче крик душі. А волошки і не скажеш, що саморобні, такі класні

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Лідусю! Та звикну звичайно :)
      а волошки я й не сподівалася, що за 5 хв такі вийдуть :)

      Видалити
    2. то можна чекати МК по волошкам?))

      Видалити
    3. та без питань :)) от тільки розживуся тут синім папером і фарбами :)

      Видалити
  2. удачі вам на новому місці! нехай все складеться добре! зате уяви.. через багато років ти розповідатимеш онукам не банального "Колобка" чи "Ріпку", а історії зі свого насиченого і яскравого життя)

    листівка дуже гарна. Волошки бомбезні!

    ВідповістиВидалити
  3. Листівка саме для свята Незалежності - можеш чоловіку подарувати, думаю, він зрадіє ;)
    Нехай все у вас складеться якнайкраще! :)

    ВідповістиВидалити
  4. Натхнення вам та вдачі на новому місці! Нехай все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  5. Здравствуйте Оля)Открыточка 100% национальная)Такие цветочки симпатичные,и ленточки,и колоски,и палитра))Очень свежая и легкая открыточка)
    Интересно было посмотреть на заморское место,такой уютный городок без многоэтажек с красивыми цветами.Быстрее вам там адаптироваться и найти новых друзей!А в перспективе открыть магазин-студию))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую щиро, Анжеліка! Тішуся, що вам було цікаво почитати! А побажання взагалі фантастичне! - ваші б слова та Богові у вуха :) Ще раз дуже дякую!

      Видалити
  6. Олечка, я так за тебя рада!!! Я уверена, там жизнь намного лучше, чем тут) Лучше родину любить издалека))) Фоточки с удовольствием просмотрела, выкладывай еще по возможности. Мне кажется, ты схудла, нервы, сразу видно... Но ничего, держи хвост пистолетом - все будет ОК))
    А вообще такое совпадение, я собиралась в Киев, и в мыслях было с тобой в реале пообщаться, а ты - раз - и уехала))))
    Открыточка суперовая, я все время думала - такая ленточка знакомая)))
    Не пропадай в общем, хоть иногда пиши))))

    Ганя)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, Сонце, може ти й права, от тільки я ще не зовсім змирилася з цією думкою!
      ФОточки буду викладати, якщо вам цікаво дивитися, хоча містечко тут невелике і навряд чи знайдеться щось ще особливе :)
      Я справді перед від"їздом схудла - останній тиждень був якийсь скажений: по 3-4 години сну і сама, справді, один комок нервів. Зате зараз відсипаюся і від"їдаюся :) Скоро результат буде надмірний :)
      Як шкода, що ми не зустрілися до від"їзду. Але, я впевнена, то не остання наша нагода! Було би дуже класно посидіти-побалакати десь за чашечкою капучіно :)
      Дякую тобі, Ганнусю за стільки хороших слів!

      Видалити
  7. Олю, ох, які в тебе новини!!! бажаю легко "прижитися" на новому місці! ти не сумуй, попервах завжди важко, а потім втягнешся)))) зате світу побачиш, англ попрактикуєш.... нові краîни завжди позитивно впливають на світосприйняття - або з радістю відкриваєш щось нове, або ще більше цінуєш своє, рідне, все пізнається в порівнянні. будете в франціî - заîзжайте в гості!

    ВідповістиВидалити
  8. тепер зрозуміло, чому ви не в Ворзелі!)
    Я вас вітаю, з новими враженнями, новим життям! Думаю, це дуже круто - жити в розвиненій країні, особливо корисно для малюка! Бажаю вам там гарно влаштуватися;)

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.