вівторок, 23 квітня 2013 р.

Весільна книга гостей

Привіт, дорогенькі! Ваша пропажа з'явилася :) Сьогодні з не найновішою, але ніжно любимою роботою, яку не показала вам ще під час свого "весільного марафону". Це весільна книга для побажань. Чесно скажу, робила, як для себе :) В улюблених кольорах і з улюблених матеріалів. Може то й нескромно, але дуже задоволена тією роботою, що зі мною буває зовсім нечасто. 
Обкладинка з тонкої італійської бавовни, сторіночки з акварельного паперу тонованого чаєм. Вирішила взяти саме акварельний, бо сторіночок треба було небагато, а із звичайного паперу виглядало б дуже тоненько. Акварельний папір дав чудовий об'єм. З прикрасами все досить скромно і "невичурно", але з модною родзинкою - квіткою з кристаликами всередині. Подобається мені останнім часом така вінтажненька простота, щось навіть в стилі "рустік", але з вкрапленням "шику". Надпис "love" - дерев'яний чипборд, пофарбований акрилом і кракелюром.
От тільки на фото вона мені подобається значно менше :( Я вкрай незадоволена якістю своїх фотографій!






Дякую, що все ще не забули мене! :)
Також не забувайте про цукерочку, яка чекає на вас ТУТ!
До зустрічі!

6 коментарів:

  1. Олічка, сама ніжність і витонченість твоя книга!

    ВідповістиВидалити
  2. Олєчко, така чудова і ніжна книга у вас вийшла, просто диво! З радістю приєднаюся до ваших читачів. Я теж з Києва і в мене теж маленький синочок )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оксаночко! І я дуже рада знайомству! У нас напевно ще знайдеться немало спільного :)

      Видалити
  3. Такая нежная, а цветочек вообще меня покорил! Очень нравится!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.