четвер, 7 лютого 2013 р.

Коробочка-мінік

Доброго вечора всім-всім! Як поживаєте? не хворієте? Кажуть, наступає чергова хвиля грипу і ГРЗ. Але з такою погодою воно і не дивно... Бррр
А я вам хочу показати коробочку-мініальбом. Вперше побачила такий у Енчі і дуже він мені сподобався у її як завжди бездоганному виконанні. Пасують до такого альбомчика фотографії схожі між собою, об'єднані якоюсь спільною ідеєю. Я підібрала фото з нашого цьогорічного Святвечора і Різдва. На них наше наймолодше покоління. Коробочка поїхала до бабусі на День народження!
Як завжди, мала проблеми з фотографуванням - тут щось взагалі не знала, як то сфотографувати ту коробочку з усім її змістом. І взагалі я чим далі тим більше незадоволена своїми фотографіями. Може на курси якісь податися?
Ну поки "маємо те, що маємо"






Трохи підвів мене папір, який я вибрала для розкладки. Хотіла, щоб він був цільний, а такий формат у мене тільки в рулонах зберігається. Тримала його добу під пресом і нічого не допомогло - гармошка все одно деформується :( Наступного разу врахую!

Дякую, що заходите в гості! 
Тримайтеся!

7 коментарів:

  1. Оль класна коробочка! Я такоіі конструкціі ще не бачила. Дуже цікаво! І гарно зберігаються спогади, і в коробочці, що не менш важливо. :-)
    )Відтоді, як я почала купувати Аз формати, теж були проблеми із скручуванням :-) Так я ніодного листка не вирівняла :-) після того все що купую, нк скручую. Правда я купую в основному з чоловіком, то одразу кидаю в машину. Але не зкручую :-)

    ВідповістиВидалити
  2. Олічка, чудова коробочка!Така цікава ідея і незабутня згадка для бабусі)))Класс!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Классная идея! Надо будет нашей бабуле такой же попробовать сделать!

    ВідповістиВидалити
  4. Чудова ідея, візьму на замітку)))
    І те що гармошка трохи деформувалася не біда, взагалі якби ти не написала то я і уваги на це не звернула! Чудова робота! Бабусі велика радість)
    Одразу питання....Скільки фото можна розмістити?

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую, Сашунь!
    У мене було всього 8 фото. Але вмістити туди можна багато! А взагалі залежить від того, яка висота коробочки. У мене була 8 см - 20 фото тудиточно влізе :)

    ВідповістиВидалити
  6. ООООО!!! яка чудова ідея!!! оце бабуся тішилась ))) така собі коробочка солодких спогадів, коробочка щастя )))
    а за папірчик скручений я теж не помітила, все так наче і має бути )))
    і ще раз повторюсь, я просто балдію від ніжності і тепла в твоїх роботах!!!
    ти собі навіть не уявляєш скільки натхнення отримала я зараз переглядаючи твій блог ;)
    дякую, сонечко ;)

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.