пʼятницю, 10 лютого 2012 р.

Залишки розкоші

Привіт! У мене якийсь робочий підйом останніми днями і кожного дня хочеться робити щось новеньке (я маю на увазі скрапити:), а основне, що хочеться закінчити якомога швидше (хоча раніше у мене частенько одна листівка затягувалася на кілька днів!). Так що сьогодні у мене нова листівка за скетчем від ScrapМода з використанням моїх саморобних трояндочок. Коли побачила цей скетч, то якось дуже швидко в голові намалювалась картинка майбутньої листівки, але в результаті вийшло щось зовсім інше. Хотіла використати папір з тисненням (вже так давно маю пару різних листків з різними тисненнями і нія не знаю, куди їх притулити), крутила його з різних сторін, додавала стрічки і кружево - все не те. А потім знайшла шматок старенької тюлі, яку вже колись скупала в чаї, притулила - о, саме воно! :) В результаті вийшла якась весільно-вінтажна листівочка з загальною фразою "Вітаємо", яку я взагалі-то страшенно не люблю на листівках. Але ніяка інша мені сюди не підійшла, тому поки буде так, а потім може перероблю.




А ось і сам скетч:

Ще хочу взяти участь в завданні від Зроби Сама - Листівка з саморобними квітами



Ще хотіла з вами порадитися. Знаю, що вже майже у всіх скрап-дівчат є машинки для тиснення і вирізання. Звичайно і я, як порядна скраперка :))), останній рік мріяла про таку штуку і для себе.  А тепер, вкотре перебираючи ті папірці з тисненнями, подумала, що напевно не така вона вже й потрібна та машинка. Ну хіба для висічок якихось гарних (хоча їх не так і багато, а ціни на ножі огог-які!). Що думаєте з цього приводу? Хто має - чи часто користуєтеся?; хто не має - треба вона вам? :)))

19 коментарів:

  1. Ого, яка краса!!!у талановитих руках нічого не пропадає) навіть тюль)

    щодо машинки. думаю, можна впевнено без неї обійтись. не дуже люблю усі ці штуки в роботах, вони якісь не душевні виходять, чи що. я більше люблю саморобні усіляки детальки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую!
      Оце ти точно підмітила, що ті вирізані штуки якісь недушевні зазвичай. Мені подобаються хіба що всякі завитушечки красиві :) а так теж більше саморобні, правда, не все вдається так гарно вирізати!

      Видалити
  2. Суперова робота!!! Надзвичайна!

    ВідповістиВидалити
  3. Ті трояндочки, то ЩОСЬ, вони як живі))) ну просто хочеться весь час на них дивитись. І листівочка ніжненька!
    Я машинку недуже хотіла, але тепер маю блат))) Машинки немаю, то в кого як в декого то головний інструмент, а в кого ні)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую за компліменти моїм квіточкам!!! :)) Буду робити ще!
      Солю, а я думала, що ти маєш машинку :)

      Видалити
    2. ))) ні, я немаю, кума моя має))) а кільки висічок мені спрезентувала Зірочка)))

      Видалити
    3. О, коли кума має, то ж майже ніби сама маєш :)))

      Видалити
  4. класна листівочка. Ніжна і, водночас, досить виразна. І слово "вітаємо" таке універсальне... чому ти проти нього?)))
    от(якщо можна 5 копійок вставити)) я б оте мереживко, що бордюрчиком зверху і знизу йде - прибрала б... основа така самодостатня... або щось трошки тендітніше пустити...а так-воно перетягує увагу на себе.. грубить роботу. імхо) ну от чомусь я ці зуби зразу зауважила... не ображайся. Це тільки мій погляд) листівка кльова!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, дорогенька, дякую, вперше у мене конструктивна критика! Страшенно люблю читати зауваження до своїх робіт, але їх майже не пишуть чомусь! :((
      Знаєш, я зразу втулила ті зуби, бо ніби так того вимагає скетч і вони єдині попадали точно в тон основного мережива (а на фотці чомусь справді вибивається). може й правда ліпше без них, але вже певно не відірву - приліпила міцно :)))
      Ще разок дякую!!!

      Видалити
  5. та ні, не відривай!)) і взагалі то тільки мій погляд, я ж кажу) може тому, що я взагалі не дуже полюбляю саме це мереживко. В мене теж його було!)) та й ось нещодавно шматочок теж тулила, бо хотіла саме такий колір, а альтернативи не було)
    приходь і мене покритикувати)) я ось скоро кулінарний блокнотик покажу) чекатиму з нетерпінням! ( я теж схвалюю критику, але коли її прошу, чомусь вважається, що напрошуюсь на похвалу, дивно, скажи?))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та я насправді його теж не дуже люблю, бо воно дуже синтетичне. Ось куплю якесь нормальне натуральне та й буду його тулити :))
      А щодо критики, то ти права, всі бояться образити один одного і не вірять, що хтось щиро її цінує! Зайду обов"язково в гості на блокнотик! :)

      Видалити
  6. дуже гарна листівочка!! така більш вінтажна напевно, і цей колір кави з молоком шикарний )))
    а за машинку ))) думаю можна і обійтись ))) але я маю і не шкодую що купила )))

    ВідповістиВидалити
  7. Чудова откриточка!!! Дуже сподобалися квіти!))
    Щодо машинки, то я її страшо хотіла і все ж таки купила, не тут а в Америці (трохи дешевше вихдить), але якщо чесно то не так я вже нею і часто користуюся через те що маю дуже мало ножів, але все ж маю надію що з часом їх кількість буде поповнятись. І все ж до чого я веду - машинка це досить дороге задоволення і напевно потрібна вона якщо більш професіонально займатися скрапом, наприклад виготовляти багато запрошень, тоді чудово дивиться тиснений папір чи коли робиш багато однотипний робіт - то набагато легше і швидше вирізувати за допомогою машинки якісь детальки. одним словом перед купівлею машинки треба подумати для чого вона потрібна. Бо якщо деськолись вирізати якісь листочки чи рамочки, то краще купити у магазині, тепер дуже багато є де купити, або ж попросити у дівчат в яких є машинка щоб щось вирізати.
    Щось я тут вже дуже багато розписалася, якщо є якісь питання ще , чи потрібна допомога, чи може якісь висічки звертайся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Марічко! Як ти мені гарненько все розказала! Напевно ти права, що машинка потрібна для маштабних проектів, а не для хоббі :)
      Дуже дякую за пропозицію! Беру на заміточку собі! :)))

      Видалити
  8. Олю, ну мені особисто дуже подобається відктритка, я б нічого не міняла! і заодно вітаю з перемогою на ЗС :) а стосовно машинки то я також маю, але не скажу що дуже часто її використовую, ше коли ножі були дешевші то купила собі пару, і ними користувалась поки не приїлось, а тепер собі купити парочку вже вважаю задорого. так що тут дівчата влучно підмітили - за теперішніх цін машинку варта купляти якщо збираєшся займатись цим чуть не професійно, інакше це зовсім не окуповується. До речі мені останнім часом подобаються часткові тиснення на листівках то я взагалі їх роблю папкою і звиклою качалкою для тіста. і ще - де майстер-клас по квітах? ану показуй свою красу в процесі виготовлення :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую, Христю! Така рада, що ця листівочка припала до душі стільком дівчатам!
      І мені дуже подобаються твої роботи з частковим тисненням - навіть не знала, як ти їх робиш :))!!!
      Дуже дякую, що поділилась своєю думкою! Для мене це дуже цікаво і важливо!
      Що до МК по квіточках, то я ще сама лише вчуся. Але з задоволенням поділюсь посилання на МК спарвжньої майстрині, за якими робила і я http://astoriaflowers.blogspot.com/2012/01/blog-post_7452.html

      Видалити
  9. Очень красивое сочетании цветов!! Спасибо что творите вместе с нами ScrapModa!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.