середу, 11 січня 2012 р.

Привітик! Нарешті є перерва між святами-гостями-застіллями і ми розібралися зі своїм інтернетом, який також вирішив "посвяткувати"! Ви вже стільки краси натворили (я бачила-бачила :), а  я якось не дуже :) Оце просто вирішила нагадати про себе і показати може й не дуже вже актуальний свій новорічний декор. Поки ще нічого не розбираю - все на місцях, так як прикрасила 31-го грудня. Я б так все і тримала десь до Великодня :) 

Ось мій віночок на дверях (знаю, що смішний, мама каже, що з сіна :)), але я так "запала" на цю травичку сизаль, що "тулю" тепер її повсюди) :


А цей елемент, з огляду на те, що він живий а не бутафорський, по-трохи зазнає змін і оновлюється :)

Веселого вам міжсвяткового настрою!


4 коментарі:

  1. Оль, такий віночок і я б не знімала аж до 8 березня)))) молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  2. Віночок чудовий)) його, як і кошичок, можна модернізувати, забравши ялинові гілочки і притуливши туди просто такі.. гарно вигнуті...лисенькі)) можна з ягідками шипшини або такі знаєш.. з білими ягідками-кульками)) було б кльово і точно до 8 березня хай висить))

    ВідповістиВидалити
  3. і я теж люблю сизаль)) віночок вийшов дуже оригінальний і цікавий!!! мені навіть більше подобається таке поєднання ))) чудова ідея!! я б теж ці всі ялинкові прикраси до пасхи не знімала ))) але боюсь що від ялинки тоді залишиться тільки стовбур ))

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, дівчатка! Тепер точно не зніматиму :)
    Людочка, я думала про такі гілочки - от тільки не знаю, з чого вони. І ягідки хотіла заготувати. Шипшина у мене чомусь втрачає колір і форму, тому обійшлася маленькими штучними. Наступного року підготуюсь краще :) Дякую за чудову ідею! Оксанко, дякую, наша ялиночка вже теж трохи "втомилася" :) але ще трошки потримаємо, хоча до Пасхи певно-таки не будемо :)

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.