пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

Трошки вінтажності

Привітик! Мене також, як  і вас, захопила передсвяткова лихоманка! :) Розумію, що залишилося 2 дні старого року і ще купа справ, які б хотілося встигнути :)) От бачу, багато з вас вже написали "Остання новорічна листівка", а я ще планую декілька :))) І ще не прибрана квартира :(, і меню складене десь на половину :(, і взагалі нічого такого казково-чарівного на новорічну ніч я ще не придумала? Це тільки в мене такий ступор? Але зате у нас вже є ялиночка!!! (правда ще на балконі скручена - якось не люблю я заздалегідь її одягати - завжди робили це 31-го грудня:)
Зараз хочу показати вам одну роботу, якою я не до кінця задоволена, проте ідея була непогана :) Знову використала новенький голландський папір (ех, був би він у мене швидше!) і новий свій кракелюр, який виявився абсолютно поганим :(


Ось тут мав би бути помітним кракелюр-ефект на картинці, але він не вдався :( І взагалі цей дивний лак весь пішов бульбашками О_О


Листівку робила за чудесним скетчем № 7 від Simple Desire

Зовсім забула написати, що готувала цю листвіку за завданням від Модного Хоббі "Вінтажне Різдво". Сподіваюся, що дівчата приймуть мою роботу. З обов"язкових елементів у мене кружево.




5 коментарів:

  1. Оль, ага, ти не один) так само все ще "в процесі", але з новорічними листівками вже покінчила наче)

    З наступаючим!Бажаю все встигнути!

    ВідповістиВидалити
  2. суперова листівка!!! дуже гарний в тебе вінтаж получився! ну а кракелюр то таке, на другий раз получиться, або другим кракелюром )))
    а я от тільки почала святкові листівки робити :) Щось то ні часу, ні натхнення, а тут потрохи почалось))))

    ВідповістиВидалити
  3. ой, класс!!!! по-украински, к сожалению, понять почти ничего не могу, буду просто восхищаться творением по нашему последнему в этом году скетчику )))) отлично обыгран! настроение чувствуется и краски хорошо подобраны!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Очень праздничная и позитивная работа! Спасибо за участие в задании от МОдного Хобби!

    ВідповістиВидалити
  5. Настроение! Какой сказочное настроение передает твоя открыточка!!!! Прелесть сплошная! Спасибо за нее))

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.