вівторок, 8 листопада 2011 р.

Моя перша сторінка \ My First Layout

Привіт! Сьогодні я до вас зі своєю першою сторіночкою! Напевно ще довго би я не відважилася зробити щось подібне, якби не такий-собі збіг обставин, який підштовхнув мене нарешті на "героїчний вчинок" :))) По-перше, в Шеббі-марафоні від Fairy's Challenges (в якому я брала участь з тегом і листівкою) оголосили 3-й етап - "шеббі сторінка", по-друге, в S'Sketches зараз чудовий скетч для сторінки, який видався достатньо простим навіть для такого початківця як я! Отож, рішення було прийнято! Але тут я стала перебирати свої папірці і з'ясувала, що у мене зовсім немає паперу для шеббі-сторінок (хіба маленькі шматочки), або листи формату 15*15 (переважно купую такий папір, бо для листівок він зручніший). Придумала роздрукувати фон з інтернету (ніколи ще такого не робила, а ви часто користуєтеся "електронним папером"?), і з цим не вийшло - довелося викручуватися тим, що було. Фото вибрала наше весільне, з тих, що вже 4 роки лежать без альбома :))) (знаю, це вже не дуже актуально, але не придумала, які ще фото можна легше заскрапити в стилі шеббі-шик). Одним словом, дивіться,  що вийшло:




Дуже не хотіла, щоб сторінка вийшла схожою на звичайну рамку, але, по-моєму, я не дуже добре справилася з цим :(
Розмір сторіночки 21*21 см. Папір TGC з колекцій "Poem" і "Kate", нотний листок, ажурна серветка, сизаль і вощений шнур. А ще маленька "фішка" - квіти з моєї весільної сукні ;) - дуже хотіла саме їх тут використати, хоча може вони і не зовсім в стилі "шеббі" - зате дорогі мені як пам'ять :)
А це сам скетч :

і марафон:



13 коментарів:

  1. Оль, вона - неймовірна!!! Вітаю з початком створення сторінок!)) Початок пречудовий!

    ВідповістиВидалити
  2. а вышло просто супер!
    очень приятно, что наш марафон вдохновляет!
    удачи!

    ВідповістиВидалити
  3. Замечательная страничка! очень впечатляет! Спасибо, что участвуете в задании блога s'Sketches!

    ВідповістиВидалити
  4. Очень воздушная и нежная!

    Нужно твое мнение. Загляни ко мне на вопросик, пожалуйста, если будет возможность :) http://handmade-by-joy.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

    ВідповістиВидалити
  5. чарівна сторіночка - оті тежики, що визирають з-за фото - підкорюють якось такою зворушливою чистотою) Мелодія, яку чуєте лише ви)
    Дуже шеббі, дуже ніжно і те, що квіти справжні - з твоєї весільно сукні - то так значуще)
    мені дуже сподобалось!

    ВідповістиВидалити
  6. нічого собі перша спроба!!!! як на мене дуже вдало!! ніжно , романтично і так зворушливо!!!
    Успіху тобі в завданні!!

    ВідповістиВидалити
  7. вау, і це перша?! яким же тоді буде продовження?! сторінка просто диво, ніжна і легка, мов хмаринка, і фото дуже вдале. а те, що схожа на рамочку, не біда - буде висіти на стінці і всі нею будуть милуватись, бо вона пречудова!

    і щоб відповісти на твоє запитання - особисто я ніколи не користуюсь роздрукованими фонами, ніколи не знаєш, як вони "поведуть себе" через деякий час, я для сторінок завжди використовую (стараюсь) матеріали без кислот і лігніну

    ВідповістиВидалити
  8. Анічка, Діана, Оленька, Женічка, Шунічка, Оксанка, Таня - дякую вам, дівчатка! Мені дуже приємно чути такі хороші слова і дуже важлива ваша думка!
    Сподіваюся, що продовження буде, і буде вдалим! :)
    Танюш, дякую за відповідь - я фтеж не довіряю роздруківкам!

    ВідповістиВидалити
  9. Очень нежно и изысканно - спасибо, что творите вместе с S'sketches и удачи в розыгрыше @->-

    ВідповістиВидалити
  10. Необыкновенно красивая страничка!!!
    И фото такое романтичное!
    Спасибо за участие в задании блога Fairy`s Challenges!

    ВідповістиВидалити
  11. оЧЕНЬ И ОЧЕНЬ КЛАССНАЯ И САМО ФОТО И ИСПОЛНЕНИЕ! ЧУВСТВА ПРЯМ ЛЬЮТСЯ СО СТРАНИЦЫ! КЛАСС! ДАВАЙ НЕ ОСТАНАВЛИВАЙСЯ!!!! вЕДТЬ ЗДОРОВО ВЫХОДИТ!!!!

    ВідповістиВидалити
  12. оЛЬ и давай уже приходи и к нам в СкрапМемори с разворотиками (один в месяц) А? Там условие тока фотки этого года скрапить и к концу года - альбомчик будет? ненапряжно вроде! Я втянулась уже////
    давай и ты!!!! у тебя классно выходит!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо большое, Наташа!!! Невероятно приятно получить от тебя столь лестные отзывы о моей скромной работе!!! Обожаю твои странички!!! Спасибо за приглашение!!! Очень заманчиво!

      Видалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.