понеділок, 14 лютого 2011 р.

Єдина валентинка / The Only Valentyne Card

Сьогодні День Валентина, з чим я щиро вітаю всіх тих, хто його святкує! Якось так склалося, що ми з чоловіком не надто шануємо це свято, хоча зустрічаємо його разом вже дев'ятий раз! Ніколи не готували одне одному спеціальних подарунків в цей день, а від червоних надувних\плюшевих\гумових\пластмасових\крякаючих\хрюкаючих та інших сердець синхронно відчували якусь відразу навіть тоді, коли були "молодими" :))) Проте маленьке паперове нагадування-валентинку в цей день мій чоловіченько отримував кожного року. А тепер, нарешті, я зробила її власноруч. І, як завжди, відчайдушно не хотілося червоних кольорів і пишнобоких пронизаних сердець. Тому вийшла романтична і світла листівочка з "худенькими" серцями, по-моєму, в стилі "шеббі шик". Давно хотіла спробувати зробити щось потерто-побілене з розсипами великих і малих квіточок і ви йшло те, що вийшло :) А сердець взагалі з'явилось 3 штуки - це якраз відповідає кількості сердець і сердечок в нашій сім'ї.





Засушені троянди - це, як на мене, так по-зимовому і досить підходять для валентинки. А в мене вони ще й символічними вийшли - це квіти з цілого оберемку улюблених рожевих кущових троянд, якими чоловік зустрічав нас зі синочком з роддому. От така "валентинська" історія :)
Серед інших "декорацій" мій улюблений папір з колекції Capella від BasicGrey, текстурний картон, гофрокартон, надпис роздрукований на принтері і затонований чорнилом для штампінгу, кружево, стрічка з органзи, вощений шнур, міні-брадси і тичинки білого та рожевого кольорів.

Challenges
Все о скрапбукинге в Украине - Новые скетчи. О любви.


Good-hobby - Задание №14: Я тебя люблю!

Модное хобби Задание №3 - Признание в любви
Crazy 4 Challenges C4C74 - HEARTS!
SARAH HURLEY Challenge blog - Challenge 29 - Love, Be My Valentine
Палитра от "scrapModa" - ЗАДАНИЕ № 2. Палитра

8 коментарів:

  1. так трогательно, это я про розочки)
    очень теплая и нежная открыточка))

    ВідповістиВидалити
  2. Beautiful card with a vintage feel
    THnak for joining us atsarah hurley
    Lisa ;)

    ВідповістиВидалити
  3. дуже ніжна і гарна листівка! ідея з розочками дуже сподобалась:) Дякую за участь в завданні МХ. І велике прохання: приберіть, будь-ласка, в коментарях перевірку графічним кодом - це займає багато часу і відбиває усіляке бажання залишати коменти:)

    ВідповістиВидалити
  4. Навіть не знала, що в мене є ця перевірка! Дякую :)

    ВідповістиВидалити
  5. потрясающая валентинка! Спасибо за участие!

    ВідповістиВидалити
  6. Such a pretty card .. love the vintage feel
    Thanks for joining us at Sarah hurley
    Lisa ;)

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.